Trenutno čitaš
Na utakmici Super Bowla objavljen je trailer za treći nastavak franšize “Deadpool”

Na utakmici Super Bowla objavljen je trailer za treći nastavak franšize “Deadpool”

Tokom utakmice na Super Bowl-u debitovao je prvi trailer najiščekivanijeg antiheroja studija Marvel ove godine – DEADPOOL I WOLVERINE. Uz Ryana Reynoldsa u nenadmašnoj ulozi Deadpoola ovog puta možemo uživati i u povratku Hugha Jackmana kao Wolverina. Njih će dvojica zajedno promijeniti istoriju MCU-a.

Trailer počinje na rođendanskoj zabavi Wadea Wilsona koju prekidaju agenti Time Variance Authority, koji ga vraćaju u stožer i upućuju na misiju prikazujući mu slike iz idtorije studija Marvel, uključujući Kapetana Ameriku, Iron Mana i Thora.

“Vaš mali kinematografski svemir će se zauvijek promijeniti. Ja sam Mesija. Ja sam Marvelov Isus,” kaže Deadpool!

Novi nastavak Deadpoola režirao je Shawn Levy, reditelj franšize Noć u muzeju, koji je s Reynoldsom sarađivao na filmovima Free Guy i The Adam Project. Uz Reynoldsa i Jackmana u filmu glume Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni i Matthew Macfadyen.

Pročitaj

Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy i Lauren Shuler Donner su producenti, a Louis D’Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey, Simon Kinberg i Jonathon Komack Martin su izvršni producenti. Scenarij filma DEADPOOL I WOLVERINE su napisali Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells & i Shawn Levy.

DEADPOOL I WOLVERINE studija Marvel u distribuciji Blitza pogledaj u kinima od 25. jula 2024.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum