Trenutno čitaš
Reklame sa Super Bowla koje su zapalile društvene mreže

Reklame sa Super Bowla koje su zapalile društvene mreže

Na Super Bowlu se na reklame i oglašavanje od nekoliko minuta svake godine utroše milioni dolara. 

Dok je igra Kansas City Chiefsa i San Francisco 49ersa stavila u fokus poznate ličnosti, uključujući izvođača na poluvremenu Ushera i broj jedan navijačicu Kansas City Chiefsa – Taylor Swift, reklame tokom pauza bile su jednako sjajne.

Rezimiramo one najbolje reklame sa ovogodišnjeg sa Super Bowla.

State Farm

U reklami za Super Bowl prikazan je Arnold Schwarzenegger, koji je dobio ulogu agenta State Farma u filmu. Međutim, kada mu je teško izgovoriti “komšija”, malo mu pomaže njegov bivši kolega iz Twins-a Danny DeVito.

Uber Eats

Uber Eats je napravio nezaboravnu reklamu o zaboravu, koja je uključivala kolege iz “Prijatelja” Jennifer Aniston i David Schwimmera, kao i zvjezdani par Davida i Victoriu Beckham.

Dunkin’

Ben Aflek je svoju ljubav prema Dunkin’u pokazao u reklami za Super Bowl. Sa nekoliko slavnih ličnosti, uključujući njegovu suprugu Jennifer Lopez, u reklami se vidi kako Affleck sastavlja ultimativni boy bend, DunKings.

T-Mobile

Zach Braff i Donald Faison pozdravljaju Jasona Momou u susjedstvu s pjesmom i plesom o T-Mobile Home Internetu u ovoj reklami za Super Bowl.

Google Pixel

Google Pixel je mnoge gledaoce dirnuo do suza svojom dirljivom reklamom o tome kako telefon koristi posebnu tehnologiju kako bi ljudima sa oštećenim vidom olakšao snimanje fotografija velikih životnih trenutaka.

Pročitaj

Verizon

Jedna i jedina Beyoncé pokušava (i ne uspjeva) da razbije Verizonovu mrežu u ovoj reklami za brend. Zabavno, na kraju je “srušila” internet kada je najavila novu muziku na kraju reklame.

Popeye’s

Nakon odmrzavanja iz 1972. godine, Ken Jeong glumi čovjeka koji otkriva sve nove stvari koje život nudi, uključujući Popeyeova pileća krilca, u ovoj smiješnoj reklami za Super Bowl.

Starry

Ice Spice, koja je prisustvovala velikoj utakmici zajedno sa Taylor Swift na Super Bowlu, oprašta se od svog bivšeg (bivši sok od limuna i limete) u reklami za Starry.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum