Trenutno čitaš
Muzički noviteti za ovu sedmicu

Muzički noviteti za ovu sedmicu

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Vrijeme je za novitete! Predstavljamo singlove, koji će sigurno postati hitovi u narednom periodu i koje ćeš svakako dodati na svoju playlistu. 

ED SHEERAN feat. LIL BABY – 2step

Krajem prošle godine Ed Sheeran je snimio video spot za pjesmu „2step“ u Kijevu. U međuvremenu je Ukrajina pogođena ratnim razaranjima, a Ed je riješio da objavljivanjem pomenutog singla započne dobrotvornu kampanju za pomoć ugroženom stanovništvu ove zemlje.

OFENBACH – 4U

https://www.youtube.com/watch?v=_AIBIIMVJro&list=PLgMHngIyhj3Zz3h9M4uNhRKjZcp1TUE70&index=7

Elektro-dens duo Ofenbach je trenutno najomiljeniji francuski bend. Nakon šest mjeseci grupa objavljuje novi autorski singl pod nazivom „4U“, koji ima potencijal sada već velikih hitova iz opusa dvojca Ofenbach kao što su: „Wasted Love“, „Head Shoulder Knees & Toes“, „Be Mine“, „Hurricane“…

MINELLI – Nothing Hurts (Afrojack Remix)

Minelli je jedna od najpopularnijih dens pjevačica u Srbiji! Fenomenalan uspjeh singla „Rampampam“ iz prošle godine nastavila je u ovoj i to još jednom odličnom pjesmom „Nothing Hurts“. Pred nama je remiks Afrojacka, vrsnog DJ-a i producenta koji je pjesmu dodatno osvježio svojom klupskom vizijom.

PINKPANTHERESS feat. WILLOW – Where You Are

PinkPantheress i Willow se mogu pohvaliti fenomenalnim uspjehom na platformi TikTok. Samim tim ne treba da nas čudi njihova saradnja koja je rezultirala singlom „Where You Are“.

RICO NASTY feat. BKHERULA – Vaderz

Dvije najperspektivnije američke reperke ukrstile su koplja u pjesmi „Vaderz“. Spoj hip-hopa, repa, trepa i popa sa energijom roka i buntovnošću panka.

Pročitaj

 

 

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum