Trenutno čitaš
Mornarsko plava boja je trend koji će vladati na noktima ove jeseni

Mornarsko plava boja je trend koji će vladati na noktima ove jeseni

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Novi trendovi, dezeni, šare…?  Kratki ili dugi? Ovalni ili kvadratni? Ono što sigurno znamo, svi žele trendy nijanse na svojim noktima. Dobar manikir i boja noktiju ima sposobnost da tvom izgledu da osvježenje u novoj sezoni. Neke boje se pokazuju popularnim iz sezone u sezonu kao što je slučaj sa mornarsko plavom koja će dominirati ove jeseni na noktima.

Najbolje ideje za mornarski manikir koje nam nudi Instagram pronađi tako što ćeš pogledati inspiraciju u nastavku.

Ima nečeg u dugim noktima sa ekstremnim sjajem što izgleda, i elegantno, i moderno. Osim toga, s dugim četvrtastim oblicima noktiju koji se vraćaju, ovaj elegantni set je pun pogodak.

Dva nokta s akcentom su mnogo bolja od jednog, posebno kada imaju umjetnički mramor. Koristeći kremasto bijeli lak, napravi nekoliko kovitlaca na određenim noktima i završi s malim draguljem za nokte da pojačaš glamur.

Ombré je cool tehnika koja ima mnogo varijacija – ali ovaj manikir, koji ima kraljevsku tamnoplavu boju pomiješanu s bebi roze bazom i cvjetnim aplikacijama, je poseban.

Ovaj jedinstveni dizajn privlači pažnju svojim detaljima. Sa ručno oslikanim zlatnim zvijezdama, više liči na umjetničko djelo nego na manikir.

Da, oval nokti su ponovo popularni. Ali ako se dvoumiš oko oživljavanja ovog trenda, odluči se za jednostavni tamnoplavi manikir koji je bogat i neproziran. Ne zaboravi da završiš sa sjajnim gornjim premazom.

Oduševljeni smo i ovim holografskim izgledom. Miješanjem svijetlih slojeva tamnoplave i biserno ljubičastog laka, možeš postići ovaj primamljiv efekat.

Za ovaj dizajn, bitno je osigurati da osnovna nijansa bude što bliža tvojoj prirodnoj boji nokta.

Samo lagano nanošenje svjetlucave prašine na nokat ili dva je sve što je potrebno da napraviš ovaj manikir elegantnog izgleda.

Kratki nokti savršeno su platno za duboku tamnoplavu boju.

Ovaj francuski “dipped” manikir, koji ima različite nijanse u rasponu od tamnoplave ka svjetlijim tonovima, moderan je pristup tradicionalnom dizajnu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum