Trenutno čitaš
Modna izdanja sa crvenog tepiha Critics Choice Awards

Modna izdanja sa crvenog tepiha Critics Choice Awards

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Dodjela nagrada Critics Choice Awards održana je 29. put, a veče je započelo izlazkom zvijezda na crveni tepih. Od odijela do upečatljivih haljina, evo šta su zvijezde nosile na ceremoniji.

Margot Robbie

Margot Robbie plijenila je pažnju dok je prisustvovala dodjeli nagrada Critics Choice Awards 2024. sa svojim suprugom Tomom. Na ceremoniju je stigla u glamuroznoj crvenoj cvjetnoj haljini sa otvorenim ramenima, skupljena duž steznika, sa ružama preko dekoltea. Margot je pokazala svoju prirodnu ljepotu neutralnom paletom šminke.

crveni tepih
Foto: Gilbert Flores

Dua Lipa

Dua Lipa je nastavila svoju modnu sezonu dodjela na dodjeli Critics Choice Awards. Na crvenom tepihu, pjevačica se pojavila noseći crvenu Prada haljinu sa cvjetnim detaljima.

crveni tepih
Foto: Gilbert Flores

Julianne Moore

Nominovana za najbolju sporednu glumicu Julianne Moore odabrala je Chanel haljinu. Dizajn bez naramenica, sa izvezenim detaljom satavljenim od kamena u zelenoj boji, kao i perli i bisera.

crveni tepih
Foto: MATT WINKELMEYER

Jeremy Allen White

Jeremy Allen White, nominovan za najboljeg glumca u humorističnoj seriji “Bear”, obukao crno Saint Laurent odijelo na pruge — jaknu od prugaste vunene flanele, pripijenu košulju, šire pantalone i Chelsea čizme. Dodao je dašak boje uz Elsa Peretti broš sa crvenom svilom. Nosio je i Tiffany Lock narukvicu.

crveni tepih
Foto: ALBERTO RODRIGUEZ

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, nominovana za najbolju glumicu u dramskoj seriji, nosila je prilagođeni Dolce&Gabbana gornji dio prekriven perjem i pantalone. Za svoje modne dodatke odabrala je komade De Beersa: dugačke dijamantske minđuše i dva prstena.

crveni tepih
Foto: AMY SUSSMAN

Danielle Brooks

Nominovana za najbolju sporednu glumicu Danielle Brooks pojavila se u ružičastoj Monsoori haljini od tila s crnom mašnom, plus minđuše Normana Silvermana i prstenje i narukvice od Graziele. Na Instagramu je imala samo dvije riječi za izgled: “Babydoll status”.

crveni tepih
Foto: FRAZER HARRISON

Crvena je bila “it” boja na crvenom tepihu Zlatnog globusa 2024, a nominovana za najbolju sporednu glumicu Emily Blunt zadržala je trend u haljini Giorgio Armani Privé izvezenoj rubin šljokicama i kristalima i sa kaskadnim rozetama. “Oppenheimerova” zvijezda je takođe pojačala glam u Tiffany nakitu i klasičnim crvenim usnama.

Pročitaj

crveni tepih
Foto: AMY SUSSMAN

Emma Stone

Nominovana za najbolju glumicu Emma Stone odabrala je Louis Vuitton od glave do pete. Njen izgled sastojao se od prilagođene 3D ručno plisirane haljine sa asimetričnim rubom, kao i nakita iz kolekcije Louis Vuitton.

crveni tepih
Foto: AMY SUSSMAN

Pedro Paskal

Pedro Paskal, koji je nominovan za najboljeg glumca u dramskoj seriji, još uvek liječi povredu ruke. To ga nije spriječilo da se pojavi na crvenom tepihu u potpuno bež izdanju.

crveni tepih
Foto: ALBERTO RODRIGUEZ

Ali Wong u Givenchy

crveni tepih
Getty Images

Billie Eilish u Thom Browneu

crveni tepih
Getty Images

Charles Melton u Valentinu

crveni tepih
Getty Images

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum