Trenutno čitaš
Mjesečni horoskop za februar je stigao!

Mjesečni horoskop za februar je stigao!

Bingo - Osmomartovski projekat
Bingo - Osmomartovski projekat

Priča o 2024. godini je tek počela, a februarski mjesečni horoskop za svaki horoskopski znak još dublje će uroniti u velike promjene koje su započele ove godine. Vrijeme je da skinete slojeve onoga ko ste i ko postajete na još transformativniji način, jer svi zajedno prolazimo kroz ovu promjenu.

Ovaj mjesec ima posebno inovativan i nekonvencionalan okus, jer februar počinje usred sezone Vodolije koja krši pravila. Merkur se pridružuje suncu i transformativnom Plutonu u Vodoliji 5. februara, inspirišući sve da razmišljaju van okvira i usvoje objektivniji pristup. 9. februara, mladi mjesec takođe dostiže vrhunac u Vodoliji – tako da je vrijeme da poguramo svoje lične ciljeve i prihvatimo radikalne nove početke.

Ultra magazin

Mars i Venera planete romantike, senzualnosti i ljubavi – provode cijeli februar putujući jedno uz drugo, a u Vodoliju će ući ruku pod ruku 13. i 16. februara. Sedmica Dana zaljubljenih izgleda intenzivno, jer će kosmički ljubavnici udružiti snage sa Plutonom gladnim moći, ali intenzitet može biti dobra stvar u romantici, ako se pravilno kanališe!

Venera i Mars zvanično završavaju februarski flert 22. februara, tokom svoje jedine konjunkcije 2024. U ljubavi bi mogli da se pojave novi počeci, ali pazite da ne previdite neke crvene zastavice.

Sezona Riba počinje 18. februara, otvarajući tok sanjivih osećanja i fantazija. Mentalna planeta Merkur slijedi nekoliko dana kasnije, 23. februara, tako da ćemo se vjerovatno naći razmišljati više emotivno nego logično. Vrijeme je da stupimo u kontakt sa svojom maštom i našim srcima!

Ovi pahuljasti talasi Riba mogu pomutiti naše rasuđivanje, ali pun mjesec u Djevici izlazi 24. februara, pomažući nam da jasnije sagledamo stvari i izvršimo neophodna prilagođavanja. Mjesec se završava spajanjem sunca sa Merkurom i sa Saturnom, formirajući kazimi 28. februara, pomažući svim horoskopskim znakovima da planiraju budućnost i jasno zacrtaju put ka svojim ciljevima.

Ovan

Foto: Ultra Magazin

Vaš horoskop za februar 2024. pronalazi vas u modu društvenog leptira, posebno sa brbljivim Merkurom koji dolazi u vašu zonu prijateljstva od 5. februara.  Povezivanje sa vašom zajednicom sada je prioritet, a mlad mjesec 9. februara može da proširi ovu želju, omogućavajući vam više saradnje i veći osjećaj zajedništva u vašem životu. Timski rad čini da san funkcioniše, stoga se nemojte bojati iskoristiti briljantnost i doprinos svojih kolega. Vaša vladajuća planeta Mars se pridružuje suncu u Vodoliji nekoliko dana kasnije, inspirišući vas da postanete lider i zaista napredujete u svojim namjerama za novi mjesec.

Vibracije postaju introspektivne kada sezona Riba počne 18. februara, pa provedite neko vrijeme sami i punite baterije. Samoća će vam dobro doći, jer vas rijetko poravnanje u vašem znaku između sjevernog čvora sudbine i ranjenog iscjelitelja Hirona takođe izaziva da se suočite sa uspomenama iz prošlosti. Slabosti možete pretvoriti u prednosti ako ste dovoljno hrabri da ih prevaziđete. Odgovornosti će možda iskočiti niotkuda, ali pun mjesec 24. februara vas podsjeća da vodite računa o sebi iznad svega. Ako imate naviku da svoje zdravlje stavljate na prvo mjesto, moći ćete upravljati svime što se pojavi bez žrtvovanja svoje dobrobiti.

Bik

Foto: Ultra Magazin

Mogu da se ukažu neke zaista dobre mogućnosti u karijeri, sve dok ste voljni da napravite neke promjene i izađete iz svoje zone udobnosti. Ovaj mjesec otkriva gomilu planeta grupisanih u vašoj ambicioznoj desetoj kući, naglašavajući vašu ličnost okrenutu javnosti i motivišući vas da slijedite profesionalne ciljeve. Iskoristite svoj autoritet i nemojte se plašiti da idete protiv sebe i prihvatite sopstveni stil vođenja. Svijetu je potrebna vaša jedinstvena perspektiva! Mlad mjesec 9. februara je posebno snažno vrijeme za velike poteze na poslu, pa planirajte u skladu s tim.

Proširivanje horizonta takođe je sada dobro i u temama ljubavi, jer vaša romantična vladajuća planeta Venera šalje poljubac Uranu, koji krši pravila u vrijeme mladog mjeseca. Neočekivani slatki susret ili uzbudljiva promjena u odnosima mogli bi da postave ton za Dan zaljubljenih. Iako je posao dominirao vašom pažnjom u posljednje vrijeme, osjećaćete se otvorenije za društvene veze kada sezona Riba počne 18. februara. Brbljivi Merkur nekoliko dana kasnije slijedi sunce u vaš sektor prijateljstva, tako da je sjajno vrijeme da se okupite sa svojom ekipom ili inače se povežewte sa svojom zajednicom. Konačno, pun mjesec 24. februara dovodi vas u kontakt sa vašim strastima, donoseći romantiku i kreativnost na nove visine. Uživajte u magiji.

Blizanci

Foto: Ultra Magazin

Potpuno nova paradigma sada se kristalizuje u vašem umu i srcu, a vaš horoskop za februar donosi prilike da još više proširite svoje tačke gledišta. Mjesec počinje ulaskom vašeg kosmičkog vladara Merkura u vašu filozofsku devetu kuću 5. februara, podstičući vas da razmišljate izvan okvira i pomjerite granice vašeg sistema vjerovanja. Gledajući na život kroz ovo novu perspektivu, možete u potpunosti iskoristiti energiju mladog mjeseca nekoliko dana kasnije. Krećite se prema višim interesima i budite spremni prihvatiti neočekivane želje. Srce hoće šta hoće, zato slušajte svoje.

Vjetrovi promjena su tu, a kada sezona Riba počne 18. februara, možete početi osmišljavati neke kreativne načine kako primijeniti ove nove načine razmišljanja na svoj životni put i svrhu. Riješite prelome u karijeri i napravite solidan plan za rast kada mentalni Merkur dođe u vaš profesionalni sektor 23. februara, ali iskoristite pun mjesec sljedećeg dana da se uhvatite u koštac sa skrivenim emocijama u svom privatnom životu. Kako gore, tako i dole, zar ne? Mjesec se zatvara sa dva moćna kazimija u vašoj ambicioznoj desetoj kući, jedan koji uključuje vrijedni Saturn, a drugi logistički Merkur, obećavajući moćne nove početke. Budućnost je u vašim rukama.

Rak

Foto: Ultra Magazin

Vaš horoskop za februar piše vam moćnu priču, ali moraćete da postanete super realni sa sobom ako želite da se bajka ostvari. Koketna Venera i požudni Mars miješaju se u vašem sektoru veza u prvoj polovini mjeseca, naglašavajući romantičnu dinamiku i senzualne veze. Uzbudljiva otkrića, spoznaje ili promjene u srcu oko 7. februara mogli bi vam pomoći da shvatite šta želite u ljubavi. Mladi mjesec dva dana kasnije tjera vas je da kopate još dublje ispod površine vaših partnerstava, da vidite stvari kakve jesu umjesto kakve želite da budu. Vjerujte svojoj intuiciji, postavite čvrste granice i nemojte se plašiti da prilagodite svoja lična pravila.

Emocionalna dubina se pojačava sredinom mjeseca, kada kosmički ljubavnici Venera i Mars takođe pogađaju vašu misterioznu osmu kuću. Ovaj stelijum planeta u Vodoliji želi da se kosturi očiste iz vašeg ormara i duše. Ali kada sunce pređe u Ribe 18. februara, možete početi plivati ​​iz dubokog dna i vinuti se u nove visine. Posljednji dio mjeseca je uzbudljivo vrijeme da se izvučete iz ljuske rakova i istražite svoja interesovanja. Mladi mjesec u Djevici 24. februara pomaže vam da se oslobodite svih kritičnih misli ili ometajućih detalja, koji vas možda sputavaju da ostvarite svoje težnje.

Lav

Foto: Ultra Magazin

Vaš horoskop za februar 2024. donosi mnogo dešavanja u vaše veze, i to nije samo zato što se bliži Dan zaljubljenih! Sezona Vodolije osvjetljava vašu zonu partnerstva, pa je mlad mjesec 9. februara pogodno vrijeme za postavljanje namjera vezanih za ljubav. Razmotrite svoju idealnu dinamiku odnosa izvan granica očekivanja drugih ljudi i budite iskreni o tome šta vam je potrebno da biste se osjećali slobodno. Pretjerana analiza romantike obično nije od pomoći, ali objektivno razmišljanje o njoj može biti. Pokušajte da izađete iz svojih osjećanja kako biste jasnije sagledali svoje potrebe.

Dan zaljubljenih je intenzivan, jer ljubavnica Venera i požudni Mars udružuju snage sa Plutonom gladnim moći u vašoj posvećenoj sedmoj kući partnerstva. Ali kada sezona Riba počne 18. februara, bićete manje zainteresovani za trivijalnosti na površinskom nivou, a više za nevidljive veze koje dijelite s ljudima oko sebe – poput energije i emocija. Iskoristite pun mjesec 24. februara da očistite svoje dugove i ispunite obećanja. Mjesec se završava sa dva kazimija u vašoj misterioznoj osmoj kući. Ispod površine se spremaju novi počeci, stoga otvorite svoje srce za sve što vam podsvijest pokušava reći.

Djevica

Foto: Ultra Magazin

Ako niste bili u mogućnosti da usavršite novu dnevnu rutinu u januaru, vjerujte da vam horoskop za februar donosi neke dodatne mogućnosti da se organizujete. Mjesec počinje s vašim kosmičkim vladarom Merkurom, koji se pridružuje suncu u vašem sektoru za posao i wellness, pa prepravite svoj kalendar, popravite raspored i očistite nered iz uma, duše i doma. Uvedite neke zdrave i inovativne nove navike u svoj život pod mladim mjesecom 9. februara i razmišljajte izvan okvira skada je u pitanju vaša svakodnevna rutina. Ako ste željeli eksperimentisati sa hladnim tuširanjem, njegom kože lica i tijela, novim fitness navikama, sada je vrijeme!

Sedmica koja prethodi Valentinovu je romantična, jer se zaljubljena Venera u vašoj zoni za sastanke usklađuje sa divljim Uranom i sanjivim Neptunom, donoseći iskrena otkrića i flertove poput fantazije. Govoreći o romantici, Sunce i Merkur prelaze u vaš sektor odnosa tokom druge polovine mjeseca, stavljajući vaš ljubavni život u kosmičke reflektore. Pokušajte da se povežete sa svojim partnerima na emotivnom nivou i vodite otvorene razgovore tokom posljednje nedjelje u mjesecu. Između punog mjeseca u vašem znaku 24. februara i Merkurovog kazimija u vašoj zoni partnerstva 28. februara, biće mnogo energije koja će vas podržavati da govorite o svojim željama.

Vaga

Foto: Ultra Magazin

Zahvaljujući društvenim i pametnim vibracijama sezone Vodolije, vaš horoskop za februar pun je zabave, strasti i motivacije. Merkur se pridružuje suncu u vašoj koketnoj petoj kući 5. februara, izazivajući uzbudljive nove romanse, kao i neke jednako dobre ideje. Prepuni ste inspiracije, tako da je mlad mjesec 9. februara savršeno vrijeme da pratite svoju radost – bilo da vas to vodi u vezu iz bajke ili ultra unosan kreativni poduhvat. Vaša vladajuća planeta Venera pridružuje se ovom nizu planeta u Vodoliji 16. februara, zaslađujući svako veče za izlaske i izoštravajući vaše umjetničko oko.

Kada sanjiva sezona Riba počne 18. februara, počnite maštati o tome kako možete oživjeti svoje uzbudljive vizije sezone Vodolije. Vaše srce će vas voditi prema vašim sljedećim koracima, ali na vama je da se dovoljno organizujete da ih zaista i preduzmete! Pun mjesec u Djevici 24. februara će pomoći, jer obasjava sve smetnje ili duhovne blokade, koje bi vas mogle spriječiti da ostvarite svoje ciljeve. Stavite svog unutrašnjeg kritičara pod kontrolu. Jednom kada Merkur i Saturn formiraju kazimi 28. februara, vjerovatno ćete imati mnogo jasniju ideju o tome kako logistički krenuti naprijed i kako osigurati da vaši napori daju trajne rezultate.

Pročitaj

Škorpija

Ultra magazin

Koliko god život bio haotičan, uvijek se možete vratiti kući, a vaš horoskop za februar trebao bi poslužiti kao utješni podsjetnik na tu činjenicu. Sezona Vodolije unosi puno energije u vaš porodični sektor, stavljajući u prvi plan porodična pitanja i iskrena osjećanja. Mlad mjesec 9. februara je moćno vrijeme za okretanje novog lista kada je u pitanju rješavanje ovih osjetljivih osjećaja. Jednom kada Mars i Pluton – vaši tradicionalni i moderni planetarni vladari – formiraju rijetku konjunkciju na Dan zaljubljenih, bićete motivisani više nego ikad da preuzmete odgovornost za svoje emocionalno blagostanje.

I ovog mjeseca na horizontu su srca i cvijeće. Miljenici Venera i Mars, oživljavaju vaše romanse i veze tokom sedmice koja prethodi Danu zaljubljenih, podstičući neočekivana druženja i neke sanjive fantazije u spavaćoj sobi koje se ostvaruju. Jednom kada sunce 18. februara upliva u emotivne Ribe, bićete inspirisani da unesete više strasti i osjećanja u svoje veze, a možda i nešto prijeko potrebnog optimizma! Dolazite u kontakt sa stvarima koje zaista pale vašu vatru, zato se oslobodite svake brige o tome šta drugi ljudi misle tokom punog mjeseca 24. februara.

Strijelac

Foto: Ultra Magazin

Vrijeme je da se malo zabavite, jer vaš horoskop za februar donosi uzbudljive prilike za povezivanje s drugima tokom prve polovine mjeseca. Merkur stiže u vaš sektor komunikacija 5. februara, pa se uključite u grupne razgovore i popijte piće s prijateljima koje niste vidjeli u posljednje vrijeme. Mladi mjesec u Vodoliji nekoliko dana kasnije donosi nove razgovore i ideje. Slobodno podijelite svoje misli, jer ljudi žele čuti šta vam je na umu! Jednom kada se motivisani Mars i slatka Venera pridruže zabavi za Vodolije oko Dana zaljubljenih, zaista ćete moći djelovati u skladu sa svojim namjerama i uskladiti se sa svojim vrijednostima.

Sezona Riba počinje 18. februara, a energija ovog emocionalnog vodenog znaka povući će vas pravo u vaše osjećaje. Vaš društveni život je popunjen i zauzet, tako da je ovaj posljednji dio mjeseca lijepo vrijeme da se opustite kod kuće i brinete o svemu što vam se dešava u srcu. Osim toga, dobro je provjeriti sami sebe, jer bi pun mjesec 24. februara mogao dovesti do vrhunca stvari u karijeri – stoga budite spremni da uskočite u profesionalne prilike dok su vruće ili ugasite požar na poslu ako drama počne da se razvija.

Jarac

Foto: Ultra Magazin

Pripremite se da se manifestujete, jer vas horoskop za februar 2024. podsjeća koliko ste moćni. Zaljubljena Venera i požudni Mars provode prvu polovinu mjeseca u vašem znaku, čineći vas posebno privlačnim i dodatno motivisanim da jurite svoje želje. Uzbudljiv flert mogao bi privući vašu pažnju oko 7. februara, postavljajući pozornicu za uzbudljiv Dan zaljubljenih. Ali nemojte se previše ometati, jer će mlad mjesec dva dana kasnije preusmjerti fokus na finansijska pitanja. Možda ćete biti iznenađeni povišicom ili neočekivanom šansom da povećate svoja sredstva, a sjajno je vrijeme da sastavite solidan budžet.

Preduzimanje akcija prema vašim sjajnim ciljevima za mladi mjesec postaje lakše sredinom mjeseca, zato zauzmite startne pozicije! Odvojite vrijeme za druženje kada sezona Riba počne 18. februara, jer će sunce početi osvjetljavati vašu komunikacijsku zonu, dajući vam prijateljsku i užurbanu energiju. Vaš raspored se može brzo popuniti druženjima, ali pun mjesec u Djevici 24. februara vas podsjeća da držite na oku svoje velike aspiracije. Nekoliko dana kasnije, sunce se pridružuje vašem kosmičkom vladaru Saturnu kako bi formirao kazimi, dajući vašim riječima veću težinu i moć. Govorite iz srca, jer će ljudi zapamtiti ono što imate da kažete.

Vodolija

Foto: Ultra Magazin

Sunce je u vašem znaku prvih nekoliko sedmica u mjesecu, tako da vaš horoskop za februar 2024. obasjava vašu snagu. Intenzivna planeta Pluton je nedavno ponovo ušla u vaš znak, a logični Merkur ga sustiže 5. februara. Vaš rendgenski vid je sada aktiviran, stoga vjerujte svojoj intuiciji i mudro upravljajte svojim riječima. Mladi mjesec u vašem znaku 9. februara je vaša prilika da sebi postavite ciljeve koji probijaju barijere. Vrijeme je da podignete nivo i napravite svoja vlastita pravila.

Romantična Venera i požudni Mars ulaze u vaš znak neposredno oko Dana zaljubljenih, podižući vaš seksipil i čineći vas misteriozno neodoljivim. Oni će stvoriti savršenu konjunkciju 22. februara – jedinu koju će napraviti ove godine – tako da je sjajno vrijeme da jurite za onim što vam je u srcu. Novac vam je na umu i tokom ove posljednje trećine mjeseca, jer sunce i Merkur počinju da aktiviraju vaš finansijski sektor. Vaše manifestirajuće moći su na visokom nivou pod punim mjesecom 24. februara, pa iskoristite njegovu energiju da uklonite sve mentalne ili emocionalne blokade koje vas sprečavaju da u potpunosti prihvatite svoje materijalne ili romantične želje.

Ribe

Foto: Ultra Magazin

Vaš horoskop za februar počinje pomalo pospano, ali kada počne sezona vaših rođendana, otvaraju se magični novi počeci. Slatka Venera i drski Mars miješaju se u vašem sektoru prijateljstva u prvoj polovini mjeseca, olakšavajući povezivanje s ljudima oko vas. Uz to, možete se osjećati kao da vam brzo ponestaje energije, pa provedite mlad mjesec 9. februara nadoknađujući odmor i povezujući se sa svojom duhovnom stranom. Dobro će vam doći malo samoće i tišine.

Sezona Riba počinje 18. februara – što znači da je kosmički reflektor zvanično na vama, drage Ribe! Brbljivi Merkur dolazi u vaš znak nekoliko dana kasnije, donoseći niz novih ideja i priliv društvene energije. Pun mjesec 24. februara stavlja fokus na vaše veze, pa ako se pojave problemi, fokusirajte se na to da budete pragmatični i realni umjesto da puštate emocije da divljaju. Razjašnjavajući kazimi Merkura i Saturna u vašem znaku 28. februara će vam olakšati da kažete svoju istinu i da se približite svojim obavezama.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum