Trenutno čitaš
Mikro torbica je trend koji ne jenjava

Mikro torbica je trend koji ne jenjava

Mikro torbica
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Mikro torbice su trend koji jednostavno neće nestati. Voljeli mi to ili mrzili, ove torbe u koje možda ne stane ni telefon su svuda po pistama, crvenim tepisima i ulicama. Trend je eksplodirao 2018. godine, kada je Jacquemus predstavio svoju Le Chiquito torbu na pisti, a na kraju je postao viralan na Instagramu kada se Lizzo našalila o sadržaju svoje male torbice u videu.

Mnogi dizajneri se od tada poigravaju s činjenicom da su mikro torbice modni dodatak i ne moraju biti praktične.

Jacquemus

Obožavateljima omiljene mikro torbice kao što su Jacquemus Le Chiquito i Bottega Veneta Candy Jodie zapravo su manje verzije već popularnih torbi ovih brendova. Ovo su klasične, visokokvalitetne siluete, ali su redizajnirane u mikro verzijama u skladu s trendom.

Mini kofer torbica je šik zaokret u trendu mikro torbica. Chanel je jedno od velikih dizajnerskih imena koje nudi mini koferčiće. “It-girl” Sophia Richie prikupila je više od pola miliona lajkova kada je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj nosi Chanel malu kofer torbicu.

Osim estetske privlačnosti, mikro torbice su takođe postale simbol luksuza i statusa. Njihova mala veličina često dolazi s visokim cijenama, što ih čini predmetom želje među modnim entuzijastima. Poznate ličnosti poput Rihanne, Kim Kardashian i Kylie Jenner često su viđene kako nose ove minijaturne modne dodatke, dodatno podstičući njihovu popularnost.

Za još više sadržaja prati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum