Trenutno čitaš
Michael Keaton vraća se u ulogu Betmena u filmu “The Flash”

Michael Keaton vraća se u ulogu Betmena u filmu “The Flash”

L'Occitane
L'Occitane

Omiljeni član Lige pravde, The Flash, ovog ljeta dobija svoj prvi samostalni film, u režiji Andyja Muschiettija, s Ezrom Millerom koji će ponoviti svoju kultnu ulogu DC heroja. 

The Flash stiže u bioskope 15. juna 2023. u distribuciji Blitza. Da nas očekuje prava ljetna akcijska poslastica dokazuje i činjenica da će u novom filmu veliku ulogu imati i Michael Keaton. Po mnogima, upravo je on najbolji Batman svih vremena, a sada je jasno da ćemo ga ponovo gledati u toj ulozi.

Foto: ew.com/movies

Svjetovi se sudaraju dok Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju porodicu nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć.

Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz penzije i spasiti zarobljenog Kriptonca iz ropstva, iako ne onog kojeg traži. Na kraju, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jeste utrka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?

Pročitaj

Glumačku ekipu filma “Flash” čine Sasha Calle, Michael Shannon (“Brzina metka,” “Batman v Superman: Zora pravednika”), Ron Livingston (“Loudermilk,” “Prizivanje”), Maribel Verdú (“Elite,” “I tvoju mamu također”), Kiersey Clemons (“Liga prvaka Zacka Snydera,” “Sweetheart”), Antje Traue (“King of Ravens,” “Čovjek od čelika”) i Michael Keaton (“Spider-Man: Povratak kući,” “Batman”).

Producenti su Barbara Muschietti (“Ono”, “Mama”) i Michael Disco (“Rampage: Totalni kaos,” “San Andreas”). Scenaristkinja je Christina Hodson (“Birds of Prey,” “Bumblebee”), a priču su smislili John Francis Daley, Jonathan Goldstein (“Dungeons & Dragons: Čast lopova,” “Spider-Man: Povratak kući”) i Joby Harold (“Transformers: Uspon zvijeri,” “Vojska mrtvih”), bazirano na likovima DC-a. Izvršni producenti su Toby Emmerich, Walter Hamada, Galen Vaisman i Marianne Jenkins.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum