Trenutno čitaš
Michael B. Jordan pokazuje svoje izvajano tijelo u novoj Calvin Klein kampanji

Michael B. Jordan pokazuje svoje izvajano tijelo u novoj Calvin Klein kampanji

Michael B. Jordan oduševio je fanove tako što je postao posljednja zvijezda koja je pozirala u novim modelima Calvin Klein donjeg veša. Ovaj 36-godišnji glumac je pokazao svoju izvajanu građu, dok je pozirao u kultnim boksericama u najnovijoj kampanji. Fotografije prikazuju Michaela kako se izležava u boksericama, pokazujući bicepse, skida bijelu majicu bez rukava. 

People

Kampanja je oduševila fanove nakon što je objavljena na Instagramu, gdje se jedan od fanova našalio da je njegova djevojka “korak bliže” da ga napusti nakon što je vidjela fotografije popularnog glumca.

People

Kampanju je kreirao fotografski dvojac Mert i Marcus, a već je za istu postavljena serija bilborda u New Yorku i Los Angelesu. Pored ove nove kampanje, Majkl se takođe pohvalio trbušnjacima na velikom ekranu. Michael je ranije otkrio kako je ušao u formu za ulogu Erika Killmongera u Crnom panteru.

Pročitaj
Ubistva u baru Lume

People

‘Jednostavno sam morao posvetiti sve što sam imao da se dovedem u formu i postanem Killmonger’, rekao je na konferenciji za novinare, prenosi Men’s Journal. Za Crnog pantera se pripremao uz pomoć svog trenera, Coreya Callieta, s kojim je već radio za Creed.

People

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum