Trenutno čitaš
Courteney Cox nagrađena zvijezdom na Holivudskom bulevaru slavnih

Courteney Cox nagrađena zvijezdom na Holivudskom bulevaru slavnih

Courteney Cox nagrađena je zvijezdom na Holivudskom bulevaru slavnih, a pridružile su joj se i njene prijateljice iz serije „Prijatelji“ Jennifer Aniston i Lisa Kudrow za ovu posebnu priliku…

Sinoć je održano posebno okupljanje prijatelja iz serije „Prijatelji“ kada je Courteney Cox odlikovana zvijezdom na Holivudskom bulevaru slavnih. Jennifer Aniston i Lisa Kudrow bile su među govornicama na ceremoniji, kada su se okupile da odaju počast 58-godišnjoj glumici i prijateljici Courteney.

Glumica Courteney Cox je hvaljena kao “zaista dobra osoba i izvanredna prijateljica” i zaslužna je za stvaranje “jedne od najbližih, najzanimljivijih glumačkih ekipa u istoriji televizije” tokom svog boravka u „Prijateljima“.

Govoreći na ceremoniji, Jennifer Aniston  je rekla: “Veoma smo počastvovani što smo danas ovdje da govorimo kao tvoji saradnici, prijatelji, tvoja porodica, tvoje sestre. Biti prijatelj sa Courteney znači biti porodica sa Courteney i ona je odgovorna za sve to. Courteney je usadila u sve nas, u naš DNK, da podržavamo jedni druge i da volimo jedni druge i da glumci treba da podržavaju i vole jedni druge, a ne da se takmiče jedni s drugima. Te mudre, mudre riječi su ostale sa mnom – naučila sam ih kao mlada glumica od 20 i nešto godina i to me je zaista postavilo na moj put, kao mladu ženu i mogućnosti da stvaram veze koje njegujem do danas“, dodala je Jennifer.

59-godišnja Lisa Kudrow je rekla: “Stvarno vjerujem da nas je upravo to, a to je Courteney učinila, postavilo da postanemo jedna od najbližih porodica glumaca s najvećom ljubavi i podrškom u, reći ću to, istoriji televizije. Samo želim reći da sam duboko, duboko ponosna što te poznajem. Ti si definicija zaista lijepe, talentovane i što je najvažnije, zaista dobrog i pristojnog ljudskog bića. Hvala ti što si obogatila naše živote.”

@jenniferaniston

Courteney se zahvalila svom partneru pjevaču Snow Patrol Johnnyju McDaidu i odala počast svojoj kćerki Coco Arquette. Obraćajući se kćerki, koju ima sa bivšim Dejvidom Arketom, rekla je: „Nije lako odrastati u ovom poslu, i samo želim da znaš da blistaš u svom jedinstvenom svjetlu“.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum