Trenutno čitaš
Medeno je cafe u Banjaluci koji nas je očarao slatkim zadovoljstvima

Medeno je cafe u Banjaluci koji nas je očarao slatkim zadovoljstvima

medeno
Bingo - Vikend akcija
Bingo - Vikend akcija

Uvjerili smo se da Banjaluka ima zanimljivu gastro ponudu, te mjesta za sve zaljubljenike u posebnu vrstu hedonizma, što ovaj grad stavlja visoko na listu mjesta koje treba posjetiti. Tako smo, istražujući, na mapi grada pronašli pravo malo gastro iznenađenje koje očarava svoje posjetioce slatkim zadovoljstvima, nesvakidašnjim enterijerom i toplom atmosferom.

Naime, radi se o kafiću/slastičarni Medeno, koji je postao istinski dragulj lokalne poslastičarske scene.

Mjesto koje se definitivno izdvaja svojim konceptom, uređenjem, ambijentom i donosi nešto sasvim drugačije i novo. Ono što nas je na prvom koraku u ovaj lokal ostavilo bez daha jeste očaravajući ambijent i enterijer u kojem prevladava šarm rustikalnog dekora. Arhitektonski studio arhi.tekstura je kreirao nešto drugačiji enterijer sa modernim šankom, dok ostatak prostora daje potpuno drugačiji utisak, tradicionalni, ali sve se je to zaokruženo u jednu harmoničnu, cjelovitu i uzbudljivu priču.

Tu je i ljubazno osoblje, što sve zajedno stvara poseban ugođaj u prelijepom ambijentu i pozitivnoj atmosferi. Prvi utisak je bio neodoljiv i prijatan, a onda je došlo do velike nedoumice zbog čega je “kriv” susret sa menijem, dilema je postala teška – šta naručiti?

Njihov meni nudi širok izbor slatkih delicija svježe pripremljenih svakog dana. Bez obzira na sklonost eksperimentisanju s novim ukusima, Medeno ima ponešto za svakoga i ispunjava želje i najizbirljivijim sladokuscima.

Za sve one koji ne mogu da zamisle dan bez kafe i za one kojima je ispijanje kafe omiljeni dnevni ritual, ovo mjesto će ispuniti očekivanja svih zaljubljenika u kofein i druge neobične tople napitke.

Ali, ako tražiš nešto slatko, opuštajuće i nezaboravno Medeno je idealan izbor za kreiranje slatkih trenutaka. Posjeti ih u ulici Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 80 i otkrij svoju novu omiljenu poslasticu, dok uživaš u prijatnom ambijentu i gostoprimstvu koje će ti osigurati povratak u ovaj lokal.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum