Trenutno čitaš
Pogledaj trailer za novi dokumentarac na Netflix-u o životu Robbie Williamsa

Pogledaj trailer za novi dokumentarac na Netflix-u o životu Robbie Williamsa

Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Netflix je još jednom udovoljio ljubiteljima muzike i dokumentaraca pripremajući nam uzbudljivu i iskrenu dokumentarnu seriju posvećenu muzičkom velikanu, Robbie Williamsu, koja pruža duboki uvid u život i karijeru ovog britanskog pjevača, otkrivajući njegove najdublje strahove, radosti, teškoće i trijumfe.

Robbie Williams je jedan od najuticajnijih i najvoljenijih muzičara svoje generacije, a ovaj dokumentarni serijal otkriva njegovu priču na način koji do sada nismo imali priliku vidjeti.

Ova serija će ponuditi gledaocima potpuno drugačiji pogled na Robbija gdje ćemo zaviriti u intimnije dijelove njegovog života. Dokumentarac će se baviti njegovim usponom u popularnost i slavi, te problemima s kojima se suočavao na samim početcima karijere i borbenim iskustvima s mentalnim zdravljem, te o svojim nesigurnostima, strahovima i samoći u svjetlu slave.

Kroz seriju, pratićemo uspon ovog muzičkog genija, od njegovih početaka s Take That do solo karijere koja ga je odvela do samih vrhova muzičke industrije. Osim što priča svoju priču, serija nudi i uvid u proces nastanka nekih od njegovih najvećih hitova.

Pročitaj

@robbiewilliams

Ovaj dokumentarac je ne samo za obožavatelje ove muzičke ikone, već i za sve koji žele uroniti dublje u svijet slave, muzike, ali i ljudskosti. Serija se bavi temama koje su univerzalne, poput ljubavi, snova, uspona i padova, i sigurno će dotaknuti srca mnogih.

Finalni trailer objavljen je nedavno, na službenom X (bivši Twitter) profilu i na Netflixu, dok će serija biti dostupna za gledanje isključivo na Netflixu od 8. novembra.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum