Trenutno čitaš
Maya Sar predstavlja novi singl “Spremna sam da živim”

Maya Sar predstavlja novi singl “Spremna sam da živim”

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Maya Sar, omiljena regionalna muzičarka i kantautorka, predstavila je novi singl “Spremna sam da živim”, ovog puta zajedno sa regionalno poznatim bendom Cubismo.

Ova pozitivna, uhu ugodna salsa, fuzija pop i latino muzike, prva je zvanična duetska saradnja ove sjajne kantautorke i muzičarke, koja najavljuje i skori izlazak njenog novog albuma.

Foto: Edvin Kalić

“Pjesma govori o svjesnoj odluci prihvatanja promjena u životu, revidiranju loših navika i pogrešnih obrazaca. Na priliku da se mijenjamo treba gledati pozitivno, a svaki novi početak nosi neku posebnu draž i izazov”- rekla je Maya Sar.

Uvijek drugačija i jedinstvena, a najviše autentična Maya Sar je autorka muzike i teksta za pjesmu “Spremna sam da živim” u kojoj je pretočila svoje istančane emocije i razmišljanja o novim počecima. Adaptaciju na španski jezik uradio je Ricardo Luque, porijeklom iz Venecuele, poznat kao glavni vokal benda Cubismo dok je pjesmu aranžirao Adis Sirbubalo, a producirali su je Mahir Sarihodžić i Krešimir Tomec, jedan od osnivača benda.

Foto: Edvin Kalić

Cubismo je jedini bend u regiji koji od osnivanja njeguje specifičan i originalan latino zvuk dobro poznat svima. Možemo slobodno reći da su oni zaslužni za popularizaciju latino zvuka na našim prostorima, posebno kroz saradnje sa Josipom Lisac i Gibonnijem. Dobitnici su preko 20 najprestižnijih diskografskih nagrada.

Pročitaj
amsterdam movie

Ovaj nekonvencionalni spoj Maye Sar i Cubisma, donosi pravo osvježenje u eteru, a slušateljima će produžiti miris ljeta i pozvati ih na ples.

Uživamo u ovoj jedinstvenoj pjesmi i video spotu!

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum