Trenutno čitaš
A najbolji model iz kolekcije Victoria Beckham za Mango je… Sienna Miller

A najbolji model iz kolekcije Victoria Beckham za Mango je… Sienna Miller

Sienna Miller
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Modni svijet je stao kada je Mango otkrio da će njegova saradnja ovog proljeća biti sa Victoriom Beckham! Prekrasna kampanja, viralna prezentacija u Kataloniji s dizajnerkom kao izuzetnom domaćicom i kolekcija u koju smo se zaljubili pretvorili su ovaj savez u jedan od najvećih uspjeha brenda u njegovoj istoriji. 

No, čini se da se u jedan od komada iz kolekcije Victoria Beckham x Mango zaljubila i jedna od najelegantnijih svjetskih glumica Sienna Miller.

sienna miller
Gtresonline

Sienna Miller, kraljica boho šika i vječna muza stila, debitovala je sa mantil koji je dizajnirala Victoria Beckham za Mango. Klasični bež mantil od 100% pamuka sa velikim reverima, prorezima sa strane, dužine skoro do gležnja i odgovarajućim kaišem.

Riječ je o odjevnom predmetu koji možeš kupiti za 250 eura, nešto veću cijenu od one u kojoj se Mango obično kreće, ali mnogo pristupačniju od mantila s potpisom Victoria Beckham ( oni prelaze 1.300 eura).

Kako bi prošetala Londonom, Sienna je kombinovala mantil sa osnovama: farmerke, crne lakirane gležnjerice, velike sunčane naočale i zlatne minđuše.

Pročitaj

Mango

Najsvestraniji odjevni predmet proljeća

Međutim, ovo je osnovni predmet garderobe koji možemo nositi na hiljadu različitih načina: sa haljinom i kaubojskim čizmama, preko kompleta sakoa i šortsa… ili u izgledu koji Mango predlaže u svom katalogu: uz prugastu košulju, bež pantalone i ravne sandale; opcija koja je savršena, na primjer, za odlazak na posao u kasni proljetni dan.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum