Trenutno čitaš
Stigla je nova kolekcija Victoria Beckham x Mango!

Stigla je nova kolekcija Victoria Beckham x Mango!

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Otkrij ekskluzivnu saradnju između ikonične Victorije Beckham i popularnog brenda Mango! Kolekcija kombinuje minimalistički luksuz s pristupačnim cijenama, nudeći odjevne komade koji će osvježiti tvoju proljetnu i ljetnu garderobu.

Ovaj mjesec je bio prilično značajan za Victoriju Beckham – ne samo da je ikonična ‘Posh Spice’ proslavila svoj 50. rođendan u stilu (ponovno se okupila sa svojim kolegicama iz grupe Spice Girls za izvedbu pjesme ‘Stop’), već je upravo danas lansirala odličnu saradnju s omiljenim high street brendom Mango.

Kad je u pitanju moda, moramo priznati da su kolekcije Victorie Beckham izvan našeg budžeta. Ali to ne znači da nismo voljeli diviti se izdaleka, i stvarno smo uživali u kako postaje kraljica dizajna – sada poznata po svojoj minimalističkoj estetici, ženstvenim siluetama i dekonstruisanom krojenju.

Victoria Beckham x Mango
Victoria Beckham x Mango

I konačno smo oslobođeni muke, jer je nova kolekcija Victoria Beckham x Mango lansirana jutros. Sigurno možemo reći da nismo ostali razočarani, jer je ova kolekcija zapravo san ljeta.

Ima svega, od savršene maxi haljine od heklane tkanine, do divnog krojenja, plus puno sjajnih ljetnih dodataka za odabrati – govorimo o kožnim sandalama, velikim torbama i cool nakitu od mješavine metala.

Šta je na vrhu Victoria Beckham x Mango proljetne liste za kupovinu? “Bijelo krojenje, elegantne haljine i savršena torbica”, kaže Victoria Beckham za Vogue.

Victoria Beckham x Mango
Victoria Beckham x Mango

Dodaje da ju je španski brend prvi put kontaktirao da sarađuje na kapsuli povodom njihove 40. godišnjice, što ona kaže da je bilo savršeno vrijeme za njen brend, jer joj je pružilo priliku da dosegne novu publiku. “To je prilika da se obratimo potpuno drugoj zajednici”, kaže ona, koja joj omogućava da donese svoje karakteristično odijevanje i elegantne odjevne predmete ženama koje “možda nisu u poziciji ili žele kupiti dizajnersku odjeću” po uobičajenim cijenama.

Pročitaj

Victoria Beckham x Mango
Victoria Beckham x Mango

Kolekcija Victoria Beckham x Mango od 46 komada, stavlja naglasak na trapezaste hlače, kutijaste sakoe, satenske bluze, haljine s tankim naramenicama, pa čak i dodatke – sve u paleti boja mekih pastela i neutralnih boja. A sve to podsjeća na svakodnevnu uniformu koju Victoria Beckham promoviše već decenijama, savršeno se uklapajući u garderobu same dizajnerice. “To je vrlo uređena kolekcija odličnog krojenja i prekrasnih haljina koja je vjerna DNK-u mog brenda”, kaže ona.

Victoria Beckham x Mango
Victoria Beckham x Mango

Za kolekciju Victoria Beckham x Mango je posebno inspirisana lakoćom i elegancijom lika Jane Birkin u filmu La Piscine – francuskom filmu koji je otkrila prije mnogo godina, što je dovelo do složenih heklanih komada i kupaćih kostima koji odzvanjaju kostimima Birkin na francuskoj rivijeri. “Uvijek sam voljela lik Jane Birkin u filmu – njen osjećaj slobode i prirodna ljepota i lakoća koju posjeduje. Taj esencijalni aspekt uvijek je nešto što volim donijeti u svoje kolekcije i zamisliti i kod svojih kupaca.”

Victoria Beckham x Mango

S oštrim fokusom na dugotrajnost, dizajnerka obećava da “kada investirate u jedan od ovih komada, nećete ga nositi samo jednu sezonu, biće to komadi koje ćete zadržati u svom ormaru i nositi iznova i iznova.” Beckham takođe prepoznaje “jaku modnu poruku koja postoji u svakom pojedinom odjevnom predmetu”, dodajući da kvaliteta nije kompromitovana, uprkos tome što su cijene niže nego njene uobičajene dizajnerske kreacije spremne za pistu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum