Trenutno čitaš
Mali komadi kao stvoreni za velike promjene

Mali komadi kao stvoreni za velike promjene

Gala Home
Gala Home

Nemate na raspolaganju velik budžet, a rado biste preuredili dom? Otkrivamo kako da to uradite na jednostavan način. Kada razmišljamo o osvježenju svojih domova, na pameti su nam zanimljivi i cjenovno prihvatljivi komadi namještaja, koji trebaju biti toliko maleni i praktični da se lako mogu smjestiti u većinu domova.

Postupak je puno lakši kada razmislite unaprijed o stvaranju male, ali značajne promjene u domu koja ne zahtijeva veće radove, napravite listu i zatim krenete u nabavku.

Kako bismo vam olakšali potragu, u nastavku donosimo nekoliko zanimljivih ideja kojima ćete jednostavno unijeti promjene u svoj dom.

JYSK je ovog ljeta predstavio svoj novi asortiman malenog i višenamjenskog namještaja i dekoracija koji se uklapa upravo tamo gdje osjećate da nešto nedostaje u vašem prostoru.

Predstavljene komade karakterišu moderne linije, zanimljive boje, materijali i oblici.

Vjerujem da raznolik izbor dobija sve više pažnje u dizajnu enterijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se da ubacujemo nove i nešto veselije tonove u sklopu detalja – a manji namještaj jednostavan je način da unesete promjenu u svoj dom. U isto vrijeme, kreirali smo i kombinacije sa neutralnim tonovima kao što su bijela i bež, sa nekoliko detalja u crnoj boji kako bismo zadržali smirenu skandinavsku estetiku”, kaže Rikke Høst Moustgaard, rukovoditeljica asortimana u JYSKu.

Zidni ormarić MALLING pokazao se kao pun pogodak, tako da je od sada dostupan i u novoj zagasito plavoj nijansi, koji se može iskoristiti kao jednostavan način za osvježenje kupatila, kuhinje ili trpezarije.

Još jedan novi i trendovski komad namještaja je pomoćni stolić ARCH, koji svojom tamnom, bordo bojom, i okruglim oblicima svakako privlači pažnju i lako se kombinuje sa dekoracijama.

mali komadi namještaja

Efektnu  promjenu, ukoliko tražite jednostavniju estetiku, postići ćete sa stolićem HALBY u boji pijeska. Ovaj komad namještaja dodatno je zanimljiv zbog svoje funkcionalnosti, s obzirom na to da ga je izuzetno lako premještati iz sobe u sobu. Ovo je savršen komad namještaja za stan, gdje može funkcionisati kao stolić za kafu, noćni ormarić ili kao namještaj pogodan za ulaz u stan.

Pročitaj

mali komadi namještaja

Jedan od načina da pružite novi život onome što već posjedujete je da izložite svoje knjige ili časopise na novoj zidnoj polici. Dobra ideja je zlatni stalak MAGSTRUP. Objesite ga u dnevnom boravku i popunite magazinima ili u kuhinji sa nekoliko svojih omiljenih publikacija sa receptima, a uz njega će se savršeno uklopiti i nova kolica JUKKERUP za začine, biljke ili omiljeno piće.

Prostora nikad dosta!

mali komadi namještaja

Od avgusta svi su proizvodi dostupni u JYSK trgovinama i na JYSK.ba.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum