Trenutno čitaš
Jennifer Lopez podijelila fotografije svojih vjenčanica

Jennifer Lopez podijelila fotografije svojih vjenčanica

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Jennifer Lopez podijelila je zvanične fotografije sa vjenčanja nakon što je (ponovo) rekla DA Benu Afflecku. Lopez – koja se udala za Afflecka na njegovom imanju Riceboroa, Georgia, u subotu, mjesec dana nakon što su se legalno vjenčali u Las Vegasu – najavila je svoje fotografije sa vjenčanja na društvenim mrežama. “Prvi pogled na moje vjenčanje pogledajte na OnTheJLo.com”, napisala je.

Glumica/pjevačica/plesačica/beauty mogul objavila je fotografiju ispod vela, uz samo nagoveštaj haljine, koju je dizajnirao Ralph Lauren. U svom newsletteru ubrzo nakon toga objavila je dodatne fotografije koje prikazuju ne jednu ili dvije, već tri različite bijele haljine.

John Russo/Vogue

“Haljine su bile sanjive”, napisala je. “Hvala Ralph Lauren.”

Jennifer Lopez / onthejlo.com

Prva fotografija je prikazuje haljinu koju je nosila tokom ceremonije vjenčanja. Nosila je i prozirni dugi veo i podigla kosu.

Jennifer Lopez via onthejlo.com

Druga haljina ima seksi prednji izrez sa Swarovski kristalima. Uz ovu haljinu je nosila kratki veo do ramena.

Pročitaj

Jennifer Lopez via onthejlo.com

Na kraju, tu je bila i haljina s kaskadnim nizovima bisera i otvorenim leđima.

Jennifer Lopez via onthejlo.com

Podijeliću još nekoliko fotografija i detalja o našem velikom danu koji dolazi vrlo brzo na stranicu On The JLo”, obećala je.

Lopez je sa magazinom Vogue podijelila i fotografije vjenčanica i detalje. Ceremonija koja je trajala 45 minuta odvijala se ispod bijelog metalnog okvira, koji je kreiran posebno za tu priliku i gleda na rijeku North Newport. Bio je to koktel prijem u kući nakon čega je uslijedila večera na imanju. Vatromet je završio noć plesa.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum