Trenutno čitaš
Madonna sa fanovima podijelila kompilaciju „Finally Enough Love“

Madonna sa fanovima podijelila kompilaciju „Finally Enough Love“

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Madonna je sa fanovima podijelila dio svog skrivenog muzičkog blaga. Kompilacija „Finally Enough Love“ dolazi u trenutku kada se Madonnin katalog u velikom stilu vraća na striming servise i kada mlada publika upoznaje impresivnu karijeru jedne od najuticajnijih pop umjetnica dvadesetoga, ali i dvadeset prvog vijeka.

madonna kompilacija
Foto: mascom

Izdanje (CD i/ili dupli vinil)  je sastavljeno od šesnaest klupskih remiksa najpoznatijih Madonninih singlova. Reč je o verzijama koje su svojevremeno bile objavljene u ograničenom tiražu ili do sada nisu nikada bile dostupne široj javnosti. Produžena verzija kompilacije, pod nazivom „Finally Enough Love: 50 Number Ones“, sadrži čak pedeset remiksa – pedeset Madonninih najvećih hitova.

Na ovom izuzetno zahtjevnom poduhvatu u muzičkom izdavaštvu, nalaze se remiksi koji su dospjeli na vrh Billboardove klupske liste a Madonna je jedini artist kome je to pošlo za rukom u navedenom broju. Selekciju pjesama pravila je lično a projekat su partnerski osmislili Madonna i timovi Warner Music grupe.

MASCOMSTORE vam u pretprodaji omogućava da jednu od dve ponuđene verzije ovog izdanja poručite po 20% nižoj cijeni i prvi dobijete na kućnu adresu!

Pročitaj

Izdanja su dostupna na svim striming servisima.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum