Trenutno čitaš
Globalna senzacija uz eksploziju emocija stiže na velika platna

Globalna senzacija uz eksploziju emocija stiže na velika platna

Ljeto je na izmaku, ali sezona sjajnih filmova tek nam dolazi. Najiščekivanije posljednje poglavlje svjetske senzacije “Poslije svega: Zauvijek sretni” u distribuciji Blitza, stiže pretpremijerno u kina 24. avgusta. Sve ljubitelje romantičnih drama očekuje prava eksplozija emocija dvoje najpoznatijih ljubavnika – Hardina i Tesse – na velikim platnima kina. Film “Poslije svega: Zauvijek sretni” (“After Ever Happy”) snimljen je prema bestseleru Anne Todd, koji je proglašen globalnom senzacijom, a donosi priču o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice.

Tessa i Hardin nisu klasičan par kojima je sve išlo glatko, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Međutim, kada važno otkriće iz prošlosti protrese Hardinovu neprobojnu fasadu, a Tessa doživi ličnu tragediju, javlja se pitanje da li će ih sve to ponovo zbližiti ili razdvojiti. Dok se pojavljuje šokantna istina o porodicama ovog para, dvoje ljubavnika otkrivaju da se ne razlikuju previše jedno od drugog. Između njihove prošlosti i budućnosti postoji još samo jedna šansa. Hoće li je iskoristiti?

„Postaje lakše, pa teže… i onda prilično nepredvidivo“, kaže Tiffin. „Stvari su upravo eskalirale do ludila“, izjavila je Josephine Langford. „To je odnos pun prepreka, izazova i nesigurnosti, ali to je sve racionalno i iskreno”.

„Četvrti film je moj lični favorit. Sve što smo vidjeli do sada je samo vrh ledenog brijega. Tessa i Hardin zaista ulaze u emocionalne dubine” – kaže Castille Landon koja potpisuje režiju globalnog fenomena.


U glavnim ulogama su Hero Fiennes Tiffin i Josephine Langford. Zanimljivo je da je Hero Fiennes pripadnik najnovije generacije glumaca slavnog prezimena, uz ujake Ralpha i Josepha Fiennesa. U filmu glume i Chance Perdomo, Carter Jenkins, Kiana Madeira te Louise Lombard.

Pročitaj
netflix, jul, beverly hills cop, novo na netflixu

Pretpremijerno prikazivanje filma “Poslije svega: Zauvijek sretni” održaće se 24. avgusta u okviru najomiljenijeg kino događaja posvećenog pripadnicama ljepšeg pola, CineLadyja, u CineStar kinima u Zagrebu (Branimir Mingle Mall), Splitu (Mall of Split), Rijeci i Osijeku! Ulaznice su u prodaji na ovom linku.

POSLIJE SVEGA: ZAUVIJEK SRETNI možeš pogledati pretpremijerno u kinima od 24. avgusta, dok redovno prikazivanje počinje dan kasnije, 25. avgusta, a ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama kina.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum