Trenutno čitaš
Look of the day: Harmonija smjelosti i klasičnog stila Naide Kadić Klico

Look of the day: Harmonija smjelosti i klasičnog stila Naide Kadić Klico

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Pronalazak savršenog outfita često postaje pravi izazov, ali Naida Kadić Klico sa svojim neospornim stilskim instinktom dokazuje da moda može biti istovremeno hrabra, elegantna i beskrajno inspirativna. Naša današnja inspiracija za “Look of the day” je neodoljiva kombinacija leopard uzorka, sofisticiranog crnog sakoa, elegantne crne torbe i bež čizama.

Haljina sa leopard printom je uvijek hrabar izbor i ne samo da naglašava jedinstvenu modnu estetiku, već i ističe smjelost u eksperimentisanju sa dezenima. Leopard print, često doživljen kao statement uzorak, postaje savršen način da se istakne i stvori beskompromisni modni izražaj.

@naidakadic

Crni sako, presječen elegantnim kaišem u struku, dodaje sloj sofisticiranosti ovom looku. Ovaj detalj ne samo da ističe žensku figuru, već i pruža dozu elegancije koja savršeno kontrira divljem duhu leopard printa. Ovim potezom, Naida je uspjela postići savršenu ravnotežu između smjelosti i klasičnog stila.

Crna torba za koju se Naida odlučila je funkcionalan dodatak, koji doprinosi cjelokupnom utisku. Minimalistički dizajn torbe dopušta da svi pogledi budu usmjereni na leopard print haljinu.

Bež čizme klasične i jednostavne, stvaraju skladan kontrast sa živopisnim leopard uzorkom, doprinoseći ukupnom utisku.

Pročitaj

@naidakadic

Ono što nas je najviše oduševilo u ovoj modnoj kombinaciji jeste Naidina modna sposobnost da uskladi hrabre modne odabire s klasičnim elementima, stvarajući harmoničan spoj između avanture i elegancije.

“Šlag na tortu” su upečatljive crne naočale koje su cjelokupnom izgledu dodale posebnu dozu šarma i ova stilska priča bi time bila zaokružena.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum