Trenutno čitaš
“Ljubi da prođe” je idealna majica za ljeto

“Ljubi da prođe” je idealna majica za ljeto

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

U ormaru nikad dovoljno majica, koje možemo kombinovati uz sve. Takva majica je odlična opcija ako želiš da se osjećaš udobno i cool. Zato smo se potrudili da naše omiljene poruke “Ljubi da prođe”, “Buntovnica”, “Šefica”, “Kraljica” i “Drugarica” prilagodimo toplijem vremenu i razigranim bojama. Basic majica kratkih rukava u crnoj, bijeloj i zelenoj boji, sa prepoznatljivim natpisima cijeloj odjevnoj kombinaciji daje autentičnu i jedinstvenu notu ovog ljeta. 

Foto: Ultra magazin

Majica kratkih rukava u crnoj, bijeloj i zelenoj boji idealan je izbor, kod biranja poslovnih kombinacija, odjeće za trening, casual stajlinga za odlazak na kafu, večernju šetnju gradom, ali i šetnju morskom obalom.

Foto: Ultra magazin

Majicu sa unikatnim natpisom možeš kombinovati i uz široke lepršave hlače u crnoj, bijeloj ili nekoj jarkoj boji. Kontrast koji ćeš postići izborom ove kombinacije biće savršen odraz tvog stanja duha i prilika da se ovog ljeta poigraš bojama.

Foto: Tajana Dedić Starović
Foto: Ultra magazin

Jedna laka formula za sjajnu odjevnu kombinaciju je Ultra majica i jeans kratke hlače ili kratke hlače visokog struka u bilo kojoj zanimljivoj boji. Tvom izgledu ova kombinacija daće dozu ležernosti i idealna je kombinacija za dnevne užurbane varijante. A ako želiš da izgledaš elegantije lepršava suknja odlično se slaže sa našom unikatnom majicom.

Pročitaj

Foto: Tajana Dedić Starović
Foto: Ultra magazin

Ne zaboravi da uvijek ima neko ko će biti oslonac kada postane teško, neko ko će poljupcem obrisati sve probleme.

Foto: Tajana Dedić Starović

Majice dolaze u crnoj, bijeloj i zelenoj boji u veličinama S, M, L, XL, XXL a izrađene su od 100% pamuka. Naruči svoju omiljenu majicu na Ultra webshopu ili putem Facebook i Instagram profila.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum