Trenutno čitaš
Ljubavni hit godine koji jednostavno moraš pogledati

Ljubavni hit godine koji jednostavno moraš pogledati

pickbox
Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Dirljiva dramska serija o ljubavi i gubitku Voli me (Love Me) postala je neočekivani ljubavni hit godine! Ova australijska serija saga je o porodici, ljubavnim odnosima i prijateljstvu sa srpskom glumicom Bojanom Novaković u glavnoj ulozi. Obje su sezone serije Voli Me (Love Me) na Pickbox NOW!

Katkad izuzetno humoristična, ova dramska serija bavi se modernim ljubavnim problemima tri člana porodice Mathieson koji žive u Melbourneu. Clara, Glen i Aaron u različitim su stadijima života i na potpuno različite načine pokušavaju pronaći ljubav. Duhovita, sofisticirana i iskrena, ova se serija bavi istraživanjem ljubavi u svim njenim oblicima. Takođe, ona nas podsjeća na to da smo svi podjednako nepotpuni i podjednako predivni.

pickbox
Pickbox

U glavnim su ulogama srpska glumica Bojana Novaković (Birds of Prey, I, Tonya, Generation Um) kao Clara i Bob Morley (The 100, Neighbours) kao Peter. Sjajnu glumačku postavu upotpunjuje i Hugo Weaving (V for Vendetta, Matrix, Lord of the Rings, The Hobbit) kao Glen, te Shalom Brune-Franklin (Line of Duty) kao Ella. Svi su likovi živopisni i dobro odglumljeni, s Clarom koja je najdinamičnija. Novaković je oživjela Claru na ljubazan, a istodobno tvrdoglav način te ćeš se u njen lik zaljubiti, piše The Guardian.

Pročitaj

 Pametno uravnotežena između bijega od stvarnosti i realizma, ova serija dovodi u pitanje naša uvjerenja o ljubavi dok im svima udovoljava. Duhovita, sofisticirana i iskrena, ova sočna australijska serija naša je topla preporuka jer je zaista ljubavni hit godine!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum