Trenutno čitaš
Linda Evangelista trijumfalno se vratila na pistu nakon 15 godina

Linda Evangelista trijumfalno se vratila na pistu nakon 15 godina

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Linda Evangelista (57) se trijumfalno vratila modelingu nakon šestogodišnjeg odsustva zbog negativne reakcije na proceduru zamrzavanja masti za koju tvrdi da joj je unakazila lice. Na početku Nedjelje mode u Njujorku, kanadski supermodel se prvi put pojavila na pisti poslije 15 godina na reviji Fendi sa zvijezdama u Hammerstein Ballroom na Menhetnu. Uoči velikog događaja, dugogodišnja kraljica modne piste takođe je pozirala za fotografiju koja je korišćena za promociju proslave 25. godišnjice legendarne Baguette torbe ovog brenda.

AFP

Luksuzna italijanska modna kuća debitovala je u iznenađujućoj saradnji sa dizajnerom Marcom Jacobsom. Nova kolekcija spojila je dva moćnika industrije: Marca Jacobsa i Kim Jonesa.

Getty

Evangelista je izašla na pistu pred kraj revije u Tiffany plavoj taft haljini. Odisala je ravnotežom i šarmom koji ju je doveo do vrha industrije u godinama nakon njenog debija 1984.

Filippo Fior / Gorunway.com

Evangelista je preko desne ruke nosila Baguette torbu sa srebrnim uzorkom i odgovarajuće metalik srebrne rukavice. Sudeći po izgledu i zvukovima reakcija prisutnih i njenih kolega na sceni, njen povratak na pistu nakon 15 godina bio je nevjerovatan uspjeh. A za ženu koja je bukvalno bila u osami šest godina, to mora biti veliki podsticaj za samopouzdanje.

Italijanska modna kuća koristila je Evangelistu za promotivnu fotografiju revije na Instagramu nekoliko dana prije događaja.

Na pisti, ispred zvijezda u prvom redu, u kojem se pojavljuju Kim Kardashian, Kate Moss, Naomi Watts i Sarah Jessica Parker, sinergija Marca Jacobsa i Kima Jonesa rezultirala je čistom, kohezivnom kolekcijom.

Getty

Kulturna ikona kao što je Fendi Baguette torbica, koju je prva kreirala Silvia Venturini, je ponovo zamišljena na više načina, od ultra-sitnog preko odvažnog i neonskog do plišanog i tonalnog modela – i možda najkreativnije kao prednji džep do pulovera od flisa i jakni sa patentnim zatvaračem.

Getty

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum