Trenutno čitaš
Kuhinja Anne Hathaway: Tihi luksuz sa šarmom prošlih vremena

Kuhinja Anne Hathaway: Tihi luksuz sa šarmom prošlih vremena

kuhinja

Estetika koja zrači šarmom prošlih vremena, poznata kao old money, nije samo prolazni trend. Stručnjaci predviđaju da će upravo ovaj izgled definisati 2024. godinu. Glumica Anne Hathaway i njen suprug, dizajner nakita Adam Shulman, su u svojoj kalifornijskoj kuhinji oživjeli osjećaj šarma starog svijeta, predstavljajući trend tihe luksuzne elegancije mnogo prije nego što je postao globalni fenomen.

Kuhinja Anne Hathaway  bi se lako uklopila u švicarsku ili njemačku bajku. Pamela Shamshiri iz studija Shamshiri, navodi da obloge od borovine, otvorene police i šarmantne, šarene zavjese donose ruralni ton prostoru, dok štednjak velikog opsega poziva na srdačno okupljanje porodice.

kuhinja
@studioshamshiri

“Anne i Adam su željeli zaista slatku kuhinju”, kaže Pamela. “To im je jedan od omiljenih dijelova kuće i pruža prekrasan pogled”, ali praktičnost i funkcionalnost od velike važnosti.

Još jedan ključni aspekt kuhinje je boja. I dok se moderni domovi često fokusiraju na neutralne tonove poput bež i bijele uz dodatak drveta, prostor kuhinje pruža mogućnost za kreativnost s bojama. Bitno je da odabrane nijanse budu inspirisane nježnom i prirodnom paletom. Stoga su pastelne nijanse izvrsna opcija za kuhinju. Ako odaberemo pravu nijansu, kao Anne, može postati bezvremenska. Boje dodaju nježnost, suptilnost i karakter kuhinji bez bojazni da će brzo zastarjeti.

Pročitaj

U tihom luksuzu kuhinje Anne Hathaway, uspješno se uklopila nježna zelena nijansa.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum