Trenutno čitaš
Ko je Sara Jo kada se ugase reflektori?

Ko je Sara Jo kada se ugase reflektori?

Nikad do sada viđene scene događaja o kojima se pričalo prethodnih mjeseci, glamurozna izdanja, koncertni spektakli, ali i trenuci samoće i emotivni krahovi, stali su u novi spot regionalne pop zvijezde Sare Jo za pjesmu “Zar ne”, koji je premijerno predstavljen danas!

sara jo novi spot
Foto: Sara Jo/Instagram

Još jedanput, jedna od naših najaktuelnijih muzičkih zvijezda, publici se predstavlja na potpuno nov način, otkrivajući drugačiju sebe – onakvu kakva je kada siđe sa scene i ostane sama u svoja četiri zida, u udaljenim hotelskim sobama, daleko od kuće. Nasuprot tome nižu se impresivne scene Sarinog pojavljivanja na crvenom tepihu kada joj je u Zagrebu uručena nagrada za regionalnu zvezdu u usponu, kao i upečatljivi kadrovi sa velikog koncerta u Skoplju, koji nam daju jedan novi pogled na život i rad ove mlade, a izuzetno uspješne zvijezde.

Za potrebe snimanja spota, Saru je kamera pratila tokom mjesec dana, a dokumentaristički pristup cijeloj priči “baca” potpuno novo svjetlo na estetiku mlade umjetnice koja nas je navikla na senzualne visokobudžetne spotove, koji su gotovo uvek izazivali buru komentara u javnosti.

Spot je realizovan u saradnji sa produkcijom SESTRICE iz Zagreba pod rediteljskom palicom Luke Sepčića.

Pročitaj
KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES

Kako se Sara snašla u novoj ulozi procijeniće publika, koja je već imala pozitivne komentare na pjesmu “Zar ne”, koja je predstavljena krajem juna meseca.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum