Trenutno čitaš
Kako da ove zime nosiš estetiku Quiet Luxury?

Kako da ove zime nosiš estetiku Quiet Luxury?

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Quiet Luxury (tihi luksuz) je jedan od najpopularnijih trendova godine. Trendseterice su počele da se opraštaju od istaknutih logotipa, jer su se odlučile za suptilnije komade. Bili smo svjedoci niza odjevnih kombinacija neutralnih tonova stilizovanih nenametljivim dodacima.

Ako se pitaš kako i na zimskim tepmepraturama da nosiš Quiet Luxury estetiku, zapravo je prilično jednostavno. Sve je u kvalitetnoj izradi, uzvišenim tkaninama i slavlju bezvremenskog stila. Minimalizam je ključni stub tihog luksuza – manje dodataka omogućava da tkanine i stil budu u fokusu izgleda. Tihi luksuz slavi capsule garderobu i investicione komade koje možemo nositi godinama koje dolaze.

Dakle, kako izgleda tihi luksuz tokom zime?

EDWARD BERTHELOT

Trenutna sveobuhvatna zaljubljenost u status i luksuz postavila je pozornicu za povratak “preppy” mode. Iako na vidiku nema razmetljivih logotipa, nešto u ovoj odjeći odiše raskošom. poput savršeno skrojenog kaputa.

EDWARD BERTHELOT

Tonalno, jednobojno oblačenje je jednostavan način za postizanje uzvišenog izgleda. Stilizacija iste boje zajedno s različitim izradama daje outfitu teksturu. Vrhunski primjer je ovaj potpuno crni outfit, koji sadrži oversize pleteni džemper, suknju s resama i dodatke koji odgovaraju. Bilo da ideš na večeru s prijateljima ili se pojavljuješ na prazničnoj zabavi svoje kompanije, ovaj izgled će te voditi kroz svaku elegantnu priliku.

JACOPO RAULE

Nijanse čokolade, mahagonija i bež su neosporno raskošne, ali samo nošenje smeđe boje nije dovoljno da prođe test tihog luksuza. Svoj cjelokupni izgled moraš poboljšati teksturom. Smeđi kožni kaput? To je pravi izbor.

Pročitaj

CHRISTIAN VIERIG

Siva, smeđa, tamnoplava i crvena su bezvremenske boje koje uvijek djeluju elegantno kada su pravilno stilizovane. Ovaj outfit pažljivo spaja nijanse sive i bordo crvene na moderan način koji je šik. A ako ti je bio potreban još jedan razlog da ovaj stil ugradiš u svoju garderobu: bordo je takođe trendi boja godine.

EDWARD BERTHELOT

Zapamti, jednostavnost je ključna kada je u pitanju tihi luksuz. Izgledati uglađeno nije komplikovano. Lako to možeš učiniti uz slip suknju, dolčevitu i kaput na duplo kopčanje.

u ovu estetiku savršeno će se uklopiti i luksuzne zimske kombinacije boja poput bež i crne, crne i sive, bordo i sive.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum