Trenutno čitaš
Ugg Classic Dipper čizme su must have ove zime

Ugg Classic Dipper čizme su must have ove zime

ugg čizme
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Kada zima stigne, tražimo obuću koja je ne samo udobna, već i modno sofisticirana. U svijetu mode, popularne Ugg čizmice odavno su sinonim za spoj udobnosti i stila, pa su i ove zime postale nezaobilazan dio modnog izraza.

Lansiran je novi model Ugg čizama – Ugg Classic Dipper. Ovaj model predstavlja spoj dizajna koji će zadovoljiti i najzahtevnije modne entuzijaste. Slično prošlogodišnjem modelu ‘it-Uggsica’, Classic Ultra Mini Platform Boots, Ugg Classic Dipper dolazi s robustnom platformom, ali se razlikuje u gornjem dijelu.

 

Čizme nisu samo estetski privlačne već su i dizajnirane za udobnost i praktičnost – lako se obuvaju poput čarapa. Ovaj model je verzija Ugg čizama koje zadržavaju mekoću i toplinu unutrašnjosti, karakterističnu za ovaj brend.

Napravljene su od neoprena, priljubljuju se uz gležanj na savršen način, čineći ih prilagodljivijim i lakšim za kombinovanje sa različitim odjevnim komadima. Nije samo odličan par obuće za traperice i uske pantalone, već se može uklopiti i uz suknje.

Ugg Classic Dipper je model koji nudi jednostavnost kombinovanja i bilo da preferiraš opušteni ili elegantni stil, ove čizme su odličan izbor. Ugg je još jednom dokazao da udobnost ne mora biti kompromis kada je u pitanju moda.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum