Trenutno čitaš
Kako će pun mjesec u Raku uticati na svaki horoskopski znak?

Kako će pun mjesec u Raku uticati na svaki horoskopski znak?

Slušajte svoje tijelo i brinite o sebi 6. januara kada pun mjesec u Raku obasja nebo. Vladajući kućom doma i osjećaja, ovaj pun mjesec privlači veliku pažnju vašem porodičnom životu i emocionalnom blagostanju.

Ovo je sjajno vrijeme da se uozbiljite u postavljanju granica koje podržavaju vaše mentalno zdravlje, buduća ulaganja i dugoročni rast. Ako ste pod stresom, umirite se toplom kupkom ili čajem. Budite posebno nježni prema sebi i drugima.

Ultra magazin

Bićete ohrabreni da budete vođeni svojim željama, bez obzira koliko prolazne bile na ovaj dan. Udobnost i sigurnost su sada prioritet, dok logika i praktičnost zauzimaju pozadinu.

Ovan

Pun mjesec aktivira vašu četvrtu kuću porodičnog života, pa je sada vrijeme da razmislite o tome kako porodična dinamika iz prošlosti oblikuje vaše sadašnje izazove. Liječenje ovog područja vašeg unutrašnjeg života koristi vašem emocionalnom blagostanju – a zauzvrat i vašoj sposobnosti da svoju viziju velike slike pretvorite u stvarnost.

Bik

Sa punim mjesecom koji obasjava vašu treću kuću komunikacije, sada biste mogli biti povučeni u raznim smjerovima. Sekstil prema Uranu koji menja igru u vašem znaku omogućava vam da reagujete drugačije nego u prošlosti – i to na način koji zaista osnažuje.

Blizanci

Pun mjesec u vašoj drugoj kući prihoda mogao bi podstaći osjećaj ljutnje koju ulažete više nego što se vraćate na posao. Ovo bi mogao biti znak da je vrijeme da date prioritet brizi o sebi, što zauzvrat podiže vaš unutrašnji mir i samosvijest.

Rak

Kada se mjesec pojavi u vašem znaku, vaše emocije će sigurno biti intenzivnije nego inače, a vaša zadana reakcija bi mogla biti da se uvučete u vašu ljušturu. Kada budete spremni, otvaranje pred voljenom osobom ili ljudima od povjerenja će vam omogućiti da se osjećate podržano i viđeno.

Lav

Pun mjesec u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti prilika je za odmor, razmišljanje i punjenje. Naravno, svi ostali se možda vraćaju na posao i guraju naprijed odmah na početku 2023. godine, ali uzimanje ovog vremena da se koncentrišete pojačava vašu jasnoću i produktivnost u narednim sedmicama.

Djevica

Padajući u vašu jedanaestu kuću umrežavanja, ovaj pun mjesec posvećen je povezivanju s drugima. Negovanje platonskih i kolegijalnih veza sada je duboko ispunjavajuće, a zaron u timski projekat – idealno onaj koji je u skladu sa dugoročnom željom – pomaže vam da se osjećate kao dio nečeg velikog.

Vaga

Budući da ovaj pun mjesec pada u vašu desetu kuću karijere, vaša ravnoteža između posla i privatnog života je ogromna tema. Šta vam je potrebno da biste se osjećali podržano na način koji će vam olakšati plovidbu u oba područja vašeg života? Istraživanje toga sada može podići vaše samopouzdanje u novu godinu.

Pročitaj

Škorpija

Sa punim mjesecom koji pada u vašoj devetoj kući avanture, inspirisani ste da odbacite svoju svakodnevnu rutinu i zaronite u prilike za učenje. Pouzdanje u svoju intuiciju vodi ka ličnom razvoju.

Strijelac

Budući da pun mjesec pada u vašu osmu kuću intimnosti, dobro ćete učiniti da prigrlite ranjivost ili voljenu osobu. Izazovan, ali neophodan razgovor od srca može dovesti do izlječenja i jačanja međusobnog razumijevanja.

Jarac

Sa punim mjesecom u vašoj sedmoj kući partnerstva, podstaknuti ste da se uhvatite u koštac sa stalnim izazovom koji se javlja sa dragim prijateljem, romantičnim partnerom ili kolegom. Znati šta je vaše u odnosu na njihovo je sastavni dio za iskorištavanje trenutka.

Vodolija

Padajući u vašu šestu kuću wellnessa i svakodnevne rutine, ovaj pun mjesec mogao bi vam ponuditi odgovore na pitanja kako brinete o svom umu, tijelu i duhu. Uvidjećete da male, svakodnevne promjene mogu doprinijeti značajnom naletu vitalnosti i unutrašnje mirnoće.

Ribe

Ovog mjeseca pun mjesec pada u vašu petu kuću romantike i samoizražavanja, što vas motivše da napravite pauzu na iscrpljujućim rokovima kako biste bili prisutniji i razigraniji. Dopustite svom srcu da preuzme uzde. To moglo bi stvoriti posebno radostan trenutak sa voljenim osobama.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum