Trenutno čitaš
Kako će Pluton u Vodoliji uticati na tvoj horoskopski znak?

Kako će Pluton u Vodoliji uticati na tvoj horoskopski znak?

Banjaluka Fest
Banjaluka Fest

Pluton u Vodoliji će predstavljati početak društvene i tehnološke revolucije koja će se odvijati u narednih nekoliko decenija. Sa planetom uništenja koja se kreće kroz znak Vodolije, pojaviće se poziv da se traži oslobođenje radikalno nekonvencionalnim sredstvima. Pluton u Vodoliji je kosmička zora novog doba.

Pluton će sa retrogradnim periodima boraviti u Vodoliji i van nje sve do 2044. godine.

Ultra magazin/Pinterest

Kako će Pluton u Vodoliji uticati na znakove zodijaka 2023.

Iako Pluton u Vodoliji ima prilično kratak tranzit 2023. godine, ovo je još uvijek nevjerovatno upečatljiv period, budući da je to uvid u ono što će doći u narednih nekoliko decenija. Ali za sada se fokusirajte na ono što se dešava za nas lično i kolektivno od 23. marta 2023. do 11. juna 2023.

Ovan

Ovnovi, očekujte da ćete osjetiti olakšanje u sektoru karijere i postignuća, po prvi put u više od deset godina. Dok je Pluton direktan u Vodoliji, možda ćete postati sve više fokusirani na svoj sektor šire zajednice, humanitarne svrhe, želje i tehnologiju. Ogromna želja za novim mogućnostima umrežavanja i potragom za jedinstvenim snovima će biti pojačana.

Ali možda ćete morati da pauzirate zbog uzroka kako biste bili sigurni da ste osnaženi i da imate kontrolu nad svojim potragama kada Pluton bude retrogradan u Vodoliji; ovo bi vas takođe moglo potaknuti da pažljivo proučite neka od svojih prijateljstava. Ali kada retrogradni Pluton sklizne nazad u Jarca u junu, imaćete ostatak 2023. godine da finalizirate profesionalne transformacije koje možete učiniti tokom posljednje decenije.

Do 2024. Pluton će ponovo ući u Vodoliju i vaša pažnja će se vratiti ka vašoj većoj zajednici, željama i odnosu sa tehnologijom. Očekujte da ćete vidjeti ogromne promjene unutar vaše mreže i na mreži u narednih nekoliko decenija.

Bik

Vi ste na kraju jednog putovanja i početku sljedećeg. Ogromna, ali nepredvidiva transformacija će se početi odvijati u vašem sektoru naslijeđa, slave, postignuća i zvanja. U zavisnosti od toga gdje se nalazite u životu, Pluton u Vodoliji može biti kontrolna tačka koju trebate da ispravite kurs, šta god da želite da postignete ili da budete poznati.

Kada Pluton postane retrogradan u Vodoliji, možda ćete morati da pritisnete kočnice da razmislite o tome na čemu morate da radite da biste postigli svoje ciljeve. Početkom juna, retrogradni Pluton će kliziti nazad u Jarca, gdje će ostati do kraja godine, dajući vam dovoljno vremena da uložite dio posla koji ste identifikovali. Kada Pluton ponovo uđe u Vodoliju 2024. godine, biće vam lakše da iskoristite svoju moć i ostvarite sve što vam je na umu.

Blizanci

Nakon svih ovih godina Plutona koji se kreće kroz vašu kuću intimnih poslova, možda ćete se osjećati kao da počinjete vidjeti svjetlo na kraju tunela. Međutim, Pluton u Vodoliji označava početak jedinstvenog putovanja kroz nove zemlje, poglede na svijet i sisteme vjerovanja. Možda ćete se osjećati kao da ste ušli u kulturološki reset tokom ovog astrološkog perioda. Ali ako želite da to maksimalno iskoristite, onda ćete morati da razmislite o svom dogmatizmu, prosuđivanju o tome kako drugi žive i loše utemeljenim uverenjima kada se Pluton retrogradno stacionira u Vodoliji.

Početkom juna, retrogradni Pluton će se vratiti u Jarca, što će biti savršeno vrijeme za preispitivanje ličnih i finansijskih zavrzlama. Usredsredite se na okončanje zapleta jednom zauvijek do kraja 2023. Kada Pluton ponovo uđe u Vodoliju 2024. godine, osjećaćete se spremnim da preuzmete kontrolu nad svojim jedinstvenim putovanjem.

Pinterest

Rak

Nakon godina transformacije vašeg sektora odnosa, spremni ste da se podvrgnete intenzivnoj introspekciji dok razmatrate svoj odnos sa zapletima, intimnošću i finansijama. Iako Pluton u Vodoliji ima kratak astrološki period u 2023., on i dalje može biti psihološki i emocionalno dubok ako trebate raditi na uspostavljanju boljih granica kako biste izbjegli složene, ali tajnovite afere. Dakle, kada Pluton bude retrogradan u Vodoliji, razmislite o tome na čemu trebate raditi da biste imali zdraviji odnos sa ljudima koji su vam najbliži i sa svojim finansijskim životom. Imate više moći nego što sebi pripisujete!

Zapamtite ovo kada retrogradni Pluton sklizne nazad u Jarca u junu, gdje će ostati do kraja 2023. Ovo je savršena prilika da svoje odnose podignete na viši nivo, koji će vas postaviti za uspjeh 2024. kada Pluton ponovo uđe u Vodoliju. Kada dođe 2024., znaćete tačno u koga i u šta želite da investirate.

Lav

Da li ste spremni da uđete dublje nego ikada ranije u ljubav? Posljednjih nekoliko godina bilo je izvrsno za transformaciju vaše svakodnevne rutine i zdravih navika kako biste imali više kontrole nad svojim životom. Međutim, vaš fokus će se uskoro pomjeriti kako biste pozvali više autentičnosti i slobode u vaše romantične veze kada Pluton uđe u vaš suprotni znak, Vodoliju. Do trenutka kada Pluton postane retrogradan u Vodoliji u maju, možda ćete morati da razmislite o tome koliko dobro dijelite svoju moć ili kontrolu sa romantičnim partnerom. Moglo bi biti vrijeme da se olabave uzde.

U zavisnosti od toga šta prilagodite, ovo bi mogao biti vaš kosmički znak za reviziju onoga što igra ulogu u vašem svakodnevnom životu kada retrogradni Pluton klizi nazad u Jarca u junu. Pluton će tada ostati u Jarcu do kraja 2023. godine, tako da je ovo vaše vrijeme da ispravite sve što utiče na vaše navike i zdravlje. Imajte ovo na umu kada Pluton ponovo uđe u Vodoliju 2024. godine, jer ćete željeti da iskoristite prave obaveze.

Djevica

Očekujte da ćete se osjećati osnaženo u svom samoizražavanju i ugodnim aktivnostima kada Pluton napusti Jarca i uđe u Vodoliju. Sada kada je došlo novo Plutonovo razdoblje, vrijeme je da se fokusirate na ono što će vam pomoći da se osjećate kao da kontrolišete svoje svakodnevne operacije. Ovo je samo početak perioda fokusiranog na zdravlje i posao dok radikalno transformišete sve aspekte svoje rutine kako biste osigurali da sve u vašem životu bude prilagođeno vašim potrebama.

Koristite retrogradni Pluton u Vodoliji, koji počinje u maju, da razmislite o tome gdje su vaši nedostaci i čega ste spremni da se oslobodite kako biste postigli održiviji način života. To će vam dati perspektivu koja vam je potrebna da se fokusirate na svoju sreću kada retrogradni Pluton ponovo uđe u Jarca u junu. S obzirom da će Pluton ostati u Jarcu do kraja 2023. godine, moraćete vratiti svoju moć fokusirajući se na svoje hobije, kreativnost i ljubavni život. Očekujte da ćete se osjećati više osnaženim obavljanjem ugodnih aktivnosti na koje ćete se fokusirati kada Pluton ponovo uđe u Vodoliju 2024.

Ultra magazin

Vaga

Kako se lični problemi, poput kuće i porodice, počnu rješavati, možda ćete osjetiti da je sve veći naglasak u vašem sektoru samoizražavanja, radosti i romantike. Razmišljajte o Plutonu u Vodoliji kao o vremenu da zaronite u svoje čudne i divne želje, jer će Pluton obasjati svjetlo na ono što čini da se osjećate istinski srećno. Iako će to zahtijevati intenzivnu introspekciju, bolje ćete razumjeti svoju seksualnu i kreativnu prirodu tokom ovog perioda.

Do trenutka kada Pluton postane retrogradan u Vodoliji, očekujte da ćete se osjećati malo izolirano dok istražujete izlaze koji vas ohrabruju da oslobodite svoje pravo ja. Kada Pluton retrogradno sklizne u Jarca u junu i ostane tamo do kraja 2023. godine, možda ćete htjeti iskoristiti vrijeme da završite sve probleme u kući i porodici prije nego što Pluton ponovo uđe u Vodoliju 2024. Postavljanje ličnih stvari na odmor će vam omogućiti da vratite fokus na svoje samoizražavanje i radost.

Škorpija

Možda ćete se osjećati osnaženijim zahvaljujući svojoj radoznalosti, neposrednoj zajednici i komunikacijskim vještinama. Kako Pluton u Vodoliji počne svoj dugi tranzit, vaša percepcija doma i porodice će početi da se transformiše. Privatno, ali intelektualno stimulativno buđenje će početi pošto će Pluton u Vodoliji od vas tražiti da razmislite o tome odakle ste počeli u odnosu na ono što sada pokušavate da izgradite.

Pročitaj

Nemojte se iznenaditi ako budete malo povučeni kada Pluton postane retrogradan u Vodoliji u maju, jer ćete se možda osjećati pozvanim da pregledate privatne porodične stvari iza zatvorenih vrata. Dok to radite, mogli biste otkriti da trebate poraditi na svojim komunikacijskim vještinama prije nego što ponovo otvorite lične stvari kada retrogradni Pluton ponovo uđe u Jarca u junu. Pronađite svoju moć kroz komunikaciju, zajednicu i radoznalosti dok je Pluton u Jarcu do kraja 2024. Bićete spremni da se vratite u svoj dom i porodicu kada Pluton te godine ponovo uđe u Vodoliju.

Strijelac

Pogledajte dokle su stigle vaše finansije i sigurnost. Sav vaš trud će se konačno isplatiti. Kako se završava jedan fiskalni period, počinje novi period fokusiran na komunikaciju budući da će Pluton u Vodoliji naglasiti kako se osjećate prema svom sektoru neposredne zajednice, dijalogu i istraživanju vaših radoznalosti. Možda ćete se u početku osjećati čudno kada izlazite izvan svoje uobičajene zone udobnosti, ali Pluton u Vodoliji je savršeno vrijeme za eksperimentisanje.

Razmislite o tome kako se možete osjećati samopouzdanije dok istražujete teme i prilike koje nisu vaše područje stručnosti kada Pluton u maju bude retrogradan u Vodoliji. Na taj način će ono što cijenite staviti u perspektivu, pa očekujte da se vaša pažnja usmjeri ka vašim finansijama i sigurnosti kada retrogradni Pluton sklizne natrag u Jarca u junu. Iskoristite ostatak 2023. da završite sva novčana pitanja i očekujte da ćete se osjećati stabilnije i samouvjerenije kada Pluton ponovo uđe u Vodoliju 2024.

Ultra magazin

Jarac

Morate biti uzbuđeniji od bilo kojeg drugog horoskopskog znaka. Početak novog Plutonovog ciklusa usmjeriće vašu pažnju na vaše vrijednosti, financijska pitanja i osjećaj lične sigurnosti. Sljedećih nekoliko decenija moglo bi proći na jedan od dva načina: ili biste mogli raditi na tome da se osjećate stabilnije tražeći ono što je jedinstveno za vas ili ćete se možda boriti da se oslobodite društvenih očekivanja u potrazi za sigurnošću. Srećom, imaćete dovoljno vremena da razmislite o tome šta cijenite lično, finansijski i profesionalno kada Pluton bude retrogradan u Vodoliji.

Do trenutka kada se Pluton retrogradno vrati u vaš znak u junu, možda ćete morati da se fokusirate na to ko ste. Ostatak 2023. godine će biti jedan od vaših posljednjih pokušaja da se osjećate potpuno sigurni u svoj identitet. Kada Pluton ponovo uđe u Vodoliju 2024. godine, osjetićete olakšanje još jednom jer će se vaša pažnja pomjeriti ka vašim vrijednostima i finansijskoj stabilnosti.

Vodolija

Vodolija, narednih nekoliko decenija je sve o vama – bez pritiska! Kada Pluton uđe u vaš znak, možda ćete osjetiti trenutnu promjenu unutar sektora koji vlada vašim identitetom i tijelom. Početni ulazak bi mogao biti uznemirujući, jer će Pluton iznijeti na vidjelo sve vaše nesigurnosti i sumnje. Moraćete da prođete kroz sve samonametnute inhibicije tokom početka Plutona u Vodoliji. Moglo bi biti posebno teško kada se Pluton retrogradno nalazi u vašem znaku, jer se možete osjećati previše samokritično. Ali možete iskoristiti ovaj period da prevaziđete sve što vas sputava od samoljublja i samoprihvatanja.

Srećom, doživjećete malo olakšanja kada retrogradni Pluton napusti vaš znak i vrati se u Jarca u junu. Pluton će tada ostati u Jarcu do kraja 2023. godine, tako da je ovo suptilan, ali moćan kosmički znak za fokusiranje na vaše mentalno zdravlje. To vas može pripremiti za 2024. kada Pluton ponovo uđe u vaš znak.

Ribe

Da li ste spremni da pogledate unutar sebe, Ribe? Nakon što ste povratili svoju moć u svojim društvenim krugovima i slijedili svoje snove u posljednjih nekoliko godina, možda ćete se osjećati kao da se podsvjesna transformacija ostvaruje. Vaš unutrašnji čudak će polako, ali sigurno izaći na vidjelo tokom Plutona u Vodoliji, jer se ovaj introspektivni period odnosi na stupanje u kontakt sa pravim vama. Međutim, moraćete da prevaziđete neke skrivene strahove koji okružuju vašu autentičnost kada Pluton postane retrogradan u Vodoliji. Neprijatelji bez podrške će se javiti tokom retrogradnosti i možda ćete morati da prilagodite svoj unutrašnji krug.

Do juna ćete možda osjetiti (podsvjesno) olakšanje kada retrogradni Pluton napusti Vodoliju i pređe u Jarca. Vaša pažnja će se takođe vratiti ka vašim društvenim krugovima i snovima do kraja 2023. godine, što je savršeno za pronalaženje svog pravog poziva i prijatelja. Kada dođe 2024., ponovo ćete pokrenuti svoj introspektivni period kada mala, ali moćna planeta ponovo uđe u Vodoliju.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum