Trenutno čitaš
Kako će mladi mjesec u Vodoliji uticati na tvoj horoskopski znak?

Kako će mladi mjesec u Vodoliji uticati na tvoj horoskopski znak?

Bingo Kataloška Akcija
Bingo Kataloška Akcija

Mladi mjesec u Vodoliji, 21. januara, bi vam mogao donijeti život kakav ste oduvijek željeli. Mladi mjeseci su uvijek vrijeme novih početaka, transformacije i manifestacije. 

Vodolija je znak povezan sa budućnošću, a samim tim i sa manifestacijom – ili stvarima koje želite da donesete u budućnost da ih kreirate i privučete za svoj budući život. Ovaj tranzit će vas potaknuti da isprobate nove stvari, prihvatite promjene i počnete manifestirati život kakav ste oduvijek željeli.

Ultra magazin

Dakle, nastavite čitati kako biste saznali koje teme prate mlad mjesec u Vodoliji i šta to znači za vaš horoskopski znak. Obavezno pročitajte i prognozu za svoj podznak.

Ovan

Prvi mladi mjesec u godini donosi obilje u vaš društveni krug. Sjajno je vrijeme da se družite, bilo u vašem lokalnom baru ili na nekom potpuno novom mjestu. Kada širite svoja prijateljstva, zapamtite kvalitetu prije kvantiteta! Nove veze koje sada uspostavite mogu biti izuzetno važne za vašu karijeru. Upoznavanje novog komšije ili prijatelja člana porodice mogao bi biti prikriveni blagoslov. Upuštaćete se u mentalno stimulativne razgovore među svojim vršnjacima i grupama u zajednici. Kao vođa zodijaka, ne čudi što u svojim prijateljstvima u prvi plan stavljate originalne koncepte i ideje. Ne ustručavajte se podijeliti svoje ekscentrične ideje s drugima, jer će sigurno biti dobro prihvaćene.

Bik

Spremni ste da se upustite u ozbiljan posao? Ovaj mladi mjesec obasjava vaš javni život i traži od vas da izađete izvan okvira u smislu vaše karijere i poziva. Vaša reputacija je trenutno u potpunosti vidljiva, a na vama je da date izjavu. Možda ste bukvalno na ivici promjene karijere ili razmišljate o tome koje promjene trebate učiniti da biste unaprijedili svoju poziciju u životu. Niste neko ko se plaši promjena na ovom području, a sada je savršeno vrijeme da podijelite svoje autentične perspektive sa svojim kolegama. Upotrijebite svoj glas, vaše originalne ideje zaslužuju da se čuju. Ako ste tražili načine da inovirate posao koji ste radili, sada je pravo vrijeme da to učinite.

Blizanci

Mladi mjesec koji pruža podršku u vazdušnom znaku Vodolije inspiriše vašeg unutrašnjeg putnika. Dok proširujete svoje znanje pod ovim mladim mjesecom, moglo bi biti vrijeme da promijenite svoju perspektivu na situaciju oko koje ste u posljednje vrijeme bili u dilemi. Razmišljate o međunarodnom putovanju? Odličan trenutak za to može biti u narednih šest mjeseci. Stranac kojeg sretnete tokom ovog perioda može postati jedan od vaših najbližih prijatelja. Kao vazdušni znak, vi ste neko ko je uvek željan da prihvati nove perspektive, ali sada ćete biti podstaknuti da razmišljate još više van svog normalnog okvira. Probajte nešto drugačije, čak i ako je to samo hrana koju inače ne biste jeli ili knjiga koju obično ne biste čitali. Šta god da odlučite, neće vam biti dosadno.

Rak

Okrećete novi list? Ovaj mladi mjesec poziva na nove prilike koje će zamijeniti stvari na koje možda niste spremni. Budite u skladu sa sobom i svojim potrebama. Možda previše žrtvujete sebe, a ovaj mladi mjesec vas podsjeća da ne preuzimate odgovornost ni za koga drugog osim za sebe.  Takođe, možete poboljšati svoj seksualni život i finansijska partnerstva. Novac i zajednički resursi će biti revitalizirani tokom mladog mjeseca 21. januara, ali ne brinite, promjene će biti spore i stabilne. Kao horoskopski znak kojim upravlja mjesec, skloni ste da se držite onoga što je sigurno i poznato, ali sada ćete biti ohrabreni da gledate na stvari malo drugačije nego što ste navikli, posebno kada je u pitanju vaše granice i finansije.

Lav

Bez obzira da li ste u partnerstvu, vaše veze jedan na jedan su u fokusu ovog mladog mjeseca. Mogli biste upoznati posebnu osobu ili raditi na poboljšanju postojeće, ili, s druge strane, buntovna Vodolija bi vas mogla natjerati da preispitate svoje odnose. Šta god da se desi, sve je u ime napretka. Razjasnite šta tražite i nastavite sa akcijom tako što ćete se pridružiti aplikaciji za upoznavanje ili se obavezati da ćete izlaziti jednom sedmično da upoznate nove ljude. Dobar je trenutak za izlazak i upoznavanje novih potencijalnih romantičnih ili poslovnih partnera, ali to može biti na nekonvencionalan način.

Djevica

Ovaj mladi mjesec bi vas mogao natjerati da udvostručite svoje organizacijske sklonosti. Dobar je trenutak da vizualizirate svoje ciljeve za godinu i pretvorite ih u svakodnevne navike. Sistemi i procesi koje sada implementirate u svom životu su inovativni i imaju sposobnost da se zadrže i polako mijenjaju vaš život na bolje. Mlad mjesec u Vodoliji će iznijeti nove početke u prvi plan u vašim navikama, rutinama i ritualima. Kao znak zodijaka koji je orijentisan na produktivnost, uvijek tražite nove, inovativne načine za napredak, a ovaj mladi mjesec vam pruža nove, osvježavajuće ideje. Bilo da mijenjate svoj zdravstveni režim ili mijenjate svoj raspored rada, vaše uobičajene rutine će se promijeniti.

Vaga

Usmjerite svoj kreativni duh bez napora tokom ovog optimističnog mladog mjeseca. Ova moćna lunacija može vas osnažiti da započnete nove kreativne projekte i potražite inspiraciju. Mladi mjesec u Vodoliji će vas inspirisati da preoblikujete svoje trenutne kreativne potrage i strasti, a kao vazdušni znak, bićete zahvalni na novootkrivenim idejama. Mogle bi se pojaviti i nove šanse za upoznavanje nove osobe. Odlično je vrijeme da se fokusirate na romantiku i unesete neke luksuzne trenutke u svoj život ili čak jednostavno da promijenite svoju perspektivu. Ali ovaj mladi mjesec vas ohrabruje da se malo pobunite. Ne plašite se isprobati nove stvari! Ko zna? Možda niste tako tradicionalni kao što ste mislili.

Pročitaj

Škorpija

Ova lunacija se dešava vašoj četvrtoj kući doma i porodice, ohrabrujući vas na inovacije u vašem trenutnom porodičnom životu. Bilo da jednostavno razmišljate o preuređenju ili isprobavanju novog životnog aranžmana, sada je vrijeme da prihvatite svoju želju za nekonvencionalnim. To može izgledati kako god želite, tradicija je ionako precijenjena.Vaš osjećaj za dom i porodicu se mijenja. Energija Vodolije vas tjera da preispitate neke od svojih obaveza u kući ili čak svoju ulogu u vašoj porodici ili životnoj situaciji. Postavljanje novih granica i preuređenje vašeg prostora može vam donijeti plodan početak pod mladim mjesecom. Dok su neke Škorpije možda bukvalno u fazi selidbe, za druge je sjajno vrijeme za preuređenje ili dugo očekivano renoviranje. Novac za finansiranje vaših promjena može doći kao iz vedra neba.

Strijelac

Maldi mjesec u Vodoliji, donosi obnovljene misli i ideje u prvi plan vašeg uma. Vi ste neko ko željno pozdravlja zabavu i nove perspektive, tako da će vas ova lunacija sigurno inspirisati. Iako možda nije vrijeme za preduzimanje impulsivnih akcija, svakako uživajte u promjeni vaših gledišta kada su u pitanju vaša uvjerenja. Uključite se u novi podcast ili podijelite nepopularno mišljenje s prijateljem. Sve što će pokrenuti vaše točkove na nov, nekonvencionalan način. Ako vam je potrebna jasnoća u komplikovanoj situaciji, ova lunacija može razjasniti stvari. Dobro je zapitati se da li vam vaše trenutne pozicije ili tradicije služe ili trebate promijeniti stvari. Neki od vas će možda odlučiti da pohađaju kurs kako bi stekli nove vještine. Uvjerite se da je to nešto kreativno što će donijeti radost.

Jarac

Novac vam je na umu pod ovim mladim mjesecom. Ovo je prekrasan trenutak za pravljenje finansijskog plana. Energija naprednog razmišljanja ove lunacije može vas inspirisati da pronađete pametnu novu ideju. Vaša mentalna jasnoća je visoka, a kreativne ideje o tome kako zaraditi novac će teći lakše. Mlad mjesec u Vodoliji će donijeti nove početke u pogledu vašeg novca i resursa. Ako ste tražili načine da poboljšate svoj budžet, sada je pravo vrijeme da isprobate nove metode. Iako ste skloni da budete pomalo tradicionalisti, nekonvencionalne prakse vam dobro odgovaraju kada je u pitanju upravljanje finansijama. Ne plašite se da izađete iz svoje zone udobnosti. S druge strane, možda preispitujete svoje lične vrijednosti – dobra je ideja da razmislite o onome što vam je najvažnije.

Vodolija

Da li ste spremni da prigrlite svoje ekscentrično ja? Ova lunacija govori o tome da budete potpuno autentični i da se uskladite sa onim što želite da budete.  Potpuna transformacija je na pomolu, pa se nemojte bojati eksperimentisati sa stvarima za koje čak i vi mislite da su čudne. Novi izgled, promjena vaše ličnosti, ili oboje. Vrijeme je za viši nivo. Ako ste bili željni da isprobate nešto novo i drugačije, sada je pravo vrijeme da to učinite. Kako sebe i svoju autentičnost stavljate na prvo mjesto? Zapamtite, živjeti svoju istinu je bitno, čak i ako to morate učiniti sami.

Ribe

Za vas je ova lunacija savršena za hibernaciju. Moćan je trenutak da se fokusirate na svoje mentalno zdravlje i integrišete nove rituale. Fokusirajte se na prisustvo i izbjegavajte preopterećenje preteranim razmišljanjem. Ovo je trenutak da se prizemljite. Iskoristite ovo vrijeme da očistite fizički i emocionalni nered u kući. Metode koje koristite za punjenje baterija mogu izgledati drugačije od ostalih, ali ako funkcionišu, to je jedino što je važno. Ako se trebate isključiti iz svijeta i nestati, učinite to. Briga o sebi svima izgleda drugačije, a vaš način brige o sebi ne mora imati smisla nikome drugom. Do sljedećeg mjeseca trebali biste imati više jasnoće i mira.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum