Trenutno čitaš
Channing Tatum radi na remakeu filma “Duh”, koji će ‘promijeniti’ original

Channing Tatum radi na remakeu filma “Duh”, koji će ‘promijeniti’ original

L'Occitane
L'Occitane

Channing Tatum ne krije svoju ljubav prema klasičnoj filmskoj romansi “Duh” (Ghost). 42-godišnja zvijezda filma Magic Mike’s Last Dance otkrio je u novom intervjuu da traži potencijalnu glavnu ulogu u remakeu romanse iz 1990. u kojoj je Patrick Swayze glumio duha ubijenog čovjeka koji putem vidovnjaka (Whoopi Goldberg) , pokušava da upozori svoju ljubav (Demi Moore) na prijetnju.

“Mi zapravo imamo prava”, rekao je Tatum za Vanity Fair, pozivajući se na njegovu produkcijsku kompaniju Free Association.  Izdanje je navelo da Tatum potencijalno želi da glumi u ulozi koju je ranije igrao Swayze.

Brian Bowen Smith, Variety

“Ali uradićemo nešto drugačije”, nastavio je, napominjući da je originalni film uključivao problematične stereotipe. “Mislim da to treba malo promijeniti”, rekao je. Iako se nije pojavio u velikoj ulozi pred kamerama od 2017., Tatum je povratio svoj status glavnog čovjeka 2022., glumeći uz Sandru Bullock u Lost City, kao i u filmu Dog.

Pročitaj

Paramount/Kobal/Shutterstock

Izdan u julu 1990. godine, Ghost je postao fenomen pop kulture, zaradivši preko 500 miliona dolara na svjetskim blagajnama pored nominacije za najbolji film na dodjeli Oskara 1991. godine. To je takođe donijelo Whoopi Goldberg njenu prvu nagradu Oscar.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum