Trenutno čitaš
Predavanja za ispunjeniji i srećniji život – “Dani otvorenih vrata”

Predavanja za ispunjeniji i srećniji život – “Dani otvorenih vrata”

Hotel Hills - Doček Nove 2024. godine
Hotel Hills - Doček Nove 2024. godine

U centru “Životni atelje” čija osnivačica je Bojana Blažević pokrenuta su predavanja povodom “Dana otvorenih vrata”, koji će se odvijati svakog četvrtka sve do 23.02.2023. godine. Naime, radi se o predavanjima koja “otvaraju vrata” svima, koji žele da rade na sebi, da nauče kako da žive ispunjeno svaki trenutak u kojem se nađu. Sreća je u nama samima, samo je treba probuditi. 

Foto: Bojana Blažević

Sva predavanja koja se održaju su besplatna, online za sve one koji nisu iz Banjaluke i uživo ko god je u prilici da dođe. Na predavanjima ćeš imati priliku da čuješ inspirativne, motivacione i korisne lične priče iscjeljenja i ozdravljenja.

“U posljednjih 10 godina smo prošli masovne transformacije – od potpune zabrane emocija i života pod maskama do popularizacije spiritualnosti, otvorenog pričanja o problemima i sumanute vjere u new age gurue. Zatrpani i zatrovani dubokim generacijskim zabranama na život, na zadovoljstvo, na izobilje, dodatno ubijeni toksinima i informacijama, koje kao i sve drugo u pravoj mjeri postaju lijek, a u pretjeranoj otrov, svi iznova nalazimo svoje mjesto i u 2023. razaznajemo svako za sebe: KO I ŠTA JE STVARNO MOJ LIJEK? ŠTA ME UISTINU NJEGUJE? KAKO DA BOLJE OSJETIM SEBE?”, sve su ovo pitanja na kojima ćeš pronaći put do odgovora, koji će biti predstavljeni na predavanjima “Dani otvorenih vrata” poručuje Bojana Blažević.

Foto: Bojana Blažević

Predavanja su besplatna, ali prijave su obavezne pa ako želiš da se prijaviš i sebe počastiš edukacijom koja će ti biti itekako od koristi, možeš to učiniti putem mail-a: [email protected]

Pročitaj

Predavanja su namijenjena svima, koji žele da sprovedu rad na sebi na, a donosimo ti i listu predavačica, koje donose višu svijest, lična i profesionalna iskustva ozdravljenja i punu podršku, da koračaš putem harmonije i lakoće:

19.1. u 19:00 Uticaj trauma na život – Intervju sa psihoterapeuticom Helenom Bakić

26.1. u 19:00 Može li se hashimoto može iscjeliti? Gošća Vesna Rajnoha
2.2. u 19:00 Intelektualna mudrost kao zavaravanje i iluzija: Bojana Blažević i Maja Tubić Banović
9.2. u 19:00 Postavljanje zdravih granica kao osnova bliskosti: psihoterapeutica Helena Bakić
16.2. u 19:00 Tri je za sreću – čišćenje, energija i harmonija: Bojana Blažević
23.2. u 19:00 Ishrana koja te mijenja: Maja Tubić Banović
Foto: Bojana Blažević

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum