Trenutno čitaš
Mlad mjesec 21. januara u Vodoliji nas podstiče da sanjamo velike snove

Mlad mjesec 21. januara u Vodoliji nas podstiče da sanjamo velike snove

Bingo Kataloška Akcija
Bingo Kataloška Akcija

Mladi mjesec predstavlja novi početak, jer inspiriše nove prilike, osnažuje naše manifestacije i uvodi nova iskustva. Mlad mjesec 21. januara u Vodoliji, koji stiže neposredno nakon završetka retrogradnog Merkura, predstavlja idealno vrijeme da uskočimo u uzbudljive nove projekte, oslobodimo svoje neobične snove i ideje i prihvatimo našu jedinstvenu individualnost.

Mladi mjesec generalno se odnosi na postavljanje namjera. Budući da je ovaj mladi mjesec u progresivnoj Vodoliji, on je takođe tu da pomogne u razbijanju samonametnutih ograničenja i ohrabri vas da budete proaktivni u svojim strastima i pobunite se protiv tradicionalnih pristupa koji su možda zastarjeli. Intelektualni vazdušni znak je moćan učitelj timskog rada, drugarstva i humanitarnosti. Ipak, povezivanje s drugima i sagledavanje šire slike su ključne teme ovog mladog mjeseca.

Ultra magazin

Vodolija je fiksni vazdušni znak, tako da će prevladavati teme komunikacije, povezanosti, humanitarnosti, napredne tehnologije i brzih promjena. Fiksna priroda Vodolije pomoći će mnogima od nas da ostvare ideje koje mogu promijeniti tok naših života u godinama koje dolaze.

Inovativne ideje su sada zrele, posebno sa Merkurom u Jarcu. Dajte priliku svojim najnekonvencionalnijim idejama implementirajući praktične korake za njihovo postizanje. Venera i Saturn se takođe susreću u Vodoliji otprilike u to vrijeme, što donosi potencijal dugovječnosti u veze i finansijske poduhvate formirane oko mladog meseca. Ovaj mladi mjesec pruža savršeno vrijeme za pauzu, razmišljanje i planiranje svijetle budućnosti. Odvojite nekoliko dana nakon mladog mjeseca da napišete svoje namjere, a zatim počnite da preduzimate male korake da ih ostvarite.

Kao fiksni vazdušni znak, Vodolija je slobodnog duha, marljiva i buntovna zahvaljujući svom planetarnom vladaru, Uranu. Dakle, ako malo prekršite pravila, vjerovatno za to možete kriviti sezonu Vodolije. Prvi mlad mjesec 2023. godine u Vodoliji koja razmišlja o budućnosti inspiriše nas da razmišljamo izvan okvira, rizikujemo i dovodimo u pitanje status quo. Takođe nas podsjeća da prihvatimo svoju individualnost i slavimo ono što nas čini jedinstvenim. Mladi mjesec u Vodoliji je odlično vrijeme za eksperimentisanje s novim izgledom, proširenje društvene mreže i učenje nove vještine.

Mlad mjesec 21. januara u Vodoliji je vrijeme da napravite korak unazad i pogledate širok spektar stvari. Koji su vaši sveobuhvatni ciljevi i kako su ove teme relevantne za vaš život? Samorefleksija je ključna tokom ovog mladog mjeseca. Razmišljanje o svojim jedinstvenim osobinama koje vas odvajaju od drugih i rad na usklađivanju sebe sa svojim autentičnim ja (uključujući i čudne i ekscentrične dijelove) može vam pomoći da ostvarite svoj idealan način života 2023.

Pročitaj

Mladi mjesec će biti usklađen s Plutonom, što će biti važno vrijeme za početak kopanja po skrivenim željama zakopanim ispod površine. Korisne lunarne veze s Marsom orijentisanim na akciju i ekspanzivnom planetom Jupiterom daju i vašim ciljevima ozbiljan užitak, pa dozvolite ovoj povoljnoj i motivirajućoj energiji da vas inspiriše da slijedite svoje srce i marširate u ritmu vlastitog bubnja. Ponekad morate ići u suprotnost i usuditi se biti drugačiji kako biste ispoštovali svoju unutrašnju istinu.

Osim toga, Suncu i Mjesecu se u Vodoliji pridružuju ljubavna planeta Venera i Saturn fokusiran na odgovornost, koji formiraju aspekt konjukcije jedan s drugim u vrijeme ove lunacije, dodatno pojačavajući energiju Vodolije. Sa ovim kosmičkim uticajem u igri, možda ćete se zateći da preuzimate veće obaveze u romansi ili prelazite u ozbiljniju fazu veze sa partnerom. Takođe će vam pomoći da se uzemljite u svoje vrijednosti i ostanete vjerni svom čudnom i divnom ja.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum