Trenutno čitaš
Još jedno cvjetno izdanje Jennifer Lopez

Još jedno cvjetno izdanje Jennifer Lopez

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Jennifer Lopez je nastavila svoju eru, kako je sama nazvala “srca i cvijeća” na reviji Elie Saab na sedmici visoke mode u Parizu. Lopez je nosila zadivljujuću maslinastu haljinu sa plaštom u obliku lavande i zelenog cvijeta. U kosi je dodala baršunastu maslinastu traku.

GETTY IMAGES

Sa ukrašenim cvjetnim ogrtačem i odvažnim dekolteom, Lopez je blistala iz prvog reda revije, dok su živahni taktovi pratili svjetlucavu odu Marakešu.

GETTY IMAGES

Stilizovana od strane Roba Zangardija i Mariel Haenn, Lopez je nosila sanjivu svijetlozelenu haljinu Elie Saab sa odvažnim V-izrezom i izvezenim kaišem.

Ovo je druga cvjetna kombinacija ove sedmice—i vjerovatno još jedna simbolična uoči objavljivanja njenog vizuelnog albuma This Is Me…Now. Lopez je u ponedjeljak nosila kaput ukrašen laticama bijele ruže na Schiaparellijevoj reviji visoke mode. “Kaput napravljen od 7.000 pravih latica ruže održava se svježim i živim uz pomoć šećerne vode, poznate i kao nektar kolibrija”, napisala je na Instagramu. “Specijalno za mene dizajnirao @DanielRoseberry za @Schiaparelli Couture 2024. Uzbuđena zbog ovog putovanja u moju eru srca i cvijeća…#ThisIsMeNow dolazi 16. februara…”

PETER WHITE//GETTY IMAGES

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum