Trenutno čitaš
Jeremy Allen White u novoj kampanji Calvin Kleina svojom pojavom izazvao oduševljenje

Jeremy Allen White u novoj kampanji Calvin Kleina svojom pojavom izazvao oduševljenje

jeremyallenwhitefinally

Glumac koji je stekao slavu glumeći Carmy u FX-ovoj seriji “The Bear”, pojavljuje se u donjem rublju u novoj reklamnoj kampanji za Calvin Klein. Fotografije su se pojavile na Instagram stranicama Calvin Kleina i Whitea, a obožavaoci su očarani harizmom glumca. 

Fotografije je snimio fotograf Mert Alas, a na njima je Jeremy se na krovu bez majice, ili bez pantalona, ​​ili bez oboje.

Fotografije iz kampanje, koje su se pojavile na Instagram stranicama izazvale su veliku pažnju. Na nakim Jeremy Allen White zavodljivo pozira gledajući ravno u kameru, prstom povlačeći rublje ka dole. Na drugim opušta se na kauču, na krovu, dok su mu traperice djelomično spuštene, otkrivajući donje rublje. Ležerna poza s lijevom rukom preko čela sugeriše uživanje u suncu.

Obožavatelji su više nego oduševljeni pojavom glumca. Neki su se šalili na račun očaravajuće privlačnosti, dok su drugi iskazivali oduševljenje komentarima. Iako su mnogi bili opčinjeni njegovim izgledom, nisu nedostajali ni komentari o Whiteovom glumačkom radu, posebno na seriji “The Bear”.

Kampanja je izazvala divljenje i ushićenje među obožavateljima brenda Calvin Kleina, a pojedinci su izrazili zahvalnost zbog povratka “dobrih reklama”.

Fotografije za ovu kampanju snimljene su u Whiteovom rodnom gradu, New Yorku. Iako je priznao da je bio nervozan prije snimanja, osjećaj samokritičnosti nije ga spriječio da se predstavi u punom sjaju.

“U glavi sam mislio – Ne vidim sebe na bilbordu. Ne bih trebao biti ovdje”, podijelio je glumac za GQ.com svoje unutrašnje dileme prije snimanja. Međutim, itetkako je ponosan što je postao dio Calvin Klein porodice, te je pohvalio brend za njihov kontinuirani izuzetan rad.

“Oni već dugo vremena rade sjajan posao s ovim kampanjama”, navodi glumac. “Uvijek privlače zaista zanimljive ljude”.

Jeremy Allen White svojom pojavom u ovoj kampanji nastavio je pokazivati svoju raznolikost i talenat, što je dodatno pojačalo očekivanja njegovih obožavatelja i ljubitelja mode širom svijeta.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum