Trenutno čitaš
Jennifer Lopez u svojoj epskoj potrazi za ljubavlju: Pogledaj prvi trejler za ‘This is Me… Now: A Love Story’

Jennifer Lopez u svojoj epskoj potrazi za ljubavlju: Pogledaj prvi trejler za ‘This is Me… Now: A Love Story’

Jennifer Lopez pati od ozbiljnog ljubavnog preopterećenja u prvom trejleru za njen nadolazeći originalni film „This is Me… Now: A Love Story“.

54-godišnja glumica i pjevačica objavila je službeni trejler za svoj novi Prime Video projekat, koji dolazi zajedno sa njenim novim albumom, This Is Me.. Now.

“Znam šta kažu o meni, o beznadežnim romantičarima, da smo slabi”, kaže Lopez u naraciji na početku trejlera. “Nisam slaba.”

Dvominutni snimak pruža pogled na ono što izgleda kao epska priča o njenoj vječnoj potrazi za ljubavlju, zajedno sa sporednom glumačkom postavom: Fat Joe, Trevor Noa, Kim Petras, Post Malone, Keke Palmer, Sofia Vergara, Jenifer Lewis, Jay Shetty, Neil deGrasse Tyson, Sadhguru, Derek Hough i drugi.

Oaj projekat najavljen je prije nekoliko mjeseci i prati Lopez dok se kreće kroz muzičku verziju vlastitog života, uključujući njene višestruke brakove i značajan javni stil života.

“Kad god me je neko pitao šta želim da budem kada porastem, moj odgovor je uvijek bio – zaljubljena”, kaže Lopez.

“Nisam bila ovako nervozna, uplašena i uzbuđena da nešto podijelim sa vama godinama!! Ovo je najličnija stvar koju sam ikada uradila”, podijelila je Lopez na Instagramu.

Kratki film Amazon MGM Studios koji je režirao Dave Meyers, a napisali Lopez i Matt Walton; trebalo bi da se pojavi na Prime Video globalno istog dana kada i album, 16. februara.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum