Trenutno čitaš
Jennifer Lopez vraća trend “prljavih” farmerki: Da li je ovo sljedeći veliki modni hit?

Jennifer Lopez vraća trend “prljavih” farmerki: Da li je ovo sljedeći veliki modni hit?

jennifer lopez farmerke
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

U svijetu mode, Jennifer Lopez je neosporna trendseterica. Od svojih ranih dana na sceni pa do danas, ona ne samo da je uspjela zadržati svoj status ikone stila, već je i neprekidno pronalazila načine da iznenadi svoje obožavatelje novim modnim izborima.

Posljednji put kad je viđena u New Yorku tokom vikenda, Jennifer Lopez je ponovno pokazala svoju moć u svijetu mode, ali ovoga puta s neočekivanim izborom – parom umjetno “prljavih” farmerki.

Gtresonline

Iako je poznata po svojoj ljubavi prema širokim farmerkama, Lopez je ovoga puta odlučila da istraži novi teren. Umjesto uobičajenih denim stilova koje bismo očekivali od nje, ona se odlučila za par farmerki koje su definitivno izazvale pažnju javnosti. Njen izbor nije samo odstupanje od njenog tipičnog stila, već i potencijalni pokretač novog trenda u modnom svijetu.

Dizajnerski brendovi poput Acne Studios i Diesel već su predvidjeli ovaj trend, ali čini se da je pojava J. Lo mogla biti ono što će ga gurnuti u mainstream. Prljave farmerke nisu novost u modnom svijetu, ali ovaj izgled koji se igra s konceptom radne odjeće, čini se da je privukao posebnu pažnju.

jennifer lopez farmerke
Getty

Dok neki možda neće odmah skočiti na ovaj trend, postoji očigledan interes za njega. Trgovački lanci poput Mango i Arket već su počeli uključivati ​​varijacije ovog stila u svoje kolekcije, što sugeriše da postoji potencijal za širenje popularnosti.

Međutim, iako se Jennifer Lopez može svidjeti ovaj izgled, to ne znači da će svako odmah skočiti na ovaj trend. Za neke od nas, ovo može biti malo previše izvan zone udobnosti. Ipak, treba priznati da Lopez uvijek ima na umu svoj stil, i njen izbor može biti upravo ono što je potrebno da se neki od nas otvore za novitete u svijetu mode.

Pročitaj
crveni detalji

U konačnici, dok neki možda neće odmah prihvatiti ovaj trend, jedna stvar je sigurna – Jennifer Lopez će nastaviti da nas iznenađuje svojim modnim izborima, i mi ćemo biti tu da to pratimo.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum