Trenutno čitaš
Jennifer Lopez i Ben Affleck otkrili pravi razlog raskida 2003. godine

Jennifer Lopez i Ben Affleck otkrili pravi razlog raskida 2003. godine

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez i Ben Affleck, koji su raskinuli vjeridbu 2003. godine prije nego što su obnovili svoju romansu skoro dvije decenije kasnije, podijelili su uvid u to zašto su otkazali svoje prvo vjenčanje.

Prsten od supruga Bena Afflecka koji danas Jennifer nosi simbolizuje mnogo dublju priču. Kako je objasnila pjevačica “Jenny from the Block”, doživjela je godine velikog bola prije nego što je obnovila svoju romansu sa oskarovcem, za kojeg je bila zaručena tokom ranijih godina.

zlatni globus
Foto: MICHAEL BUCKNER

Dakle, šta je pošlo po zlu u njihovoj vezi prvi put?

“Ben i ja, raskinuli smo tri dana prije našeg vjenčanja”, prisjetila se J.Lo u svom novom dokumentarcu Najveća ljubavna priča nikad ispričana. “Imali smo planirano veliko vjenčanje, a tri dana prije toga smo se jednostavno srušili pod pritiskom.”

Ben je podijelio mišljenje da je razlog razlaza bio “ogromna količina preispitivanja našeg privatnog života”.

Međutim, par se složio da ih je otkazivanje prvog vjenčanja odvelo na put samootkrivanja, koje im je na kraju pomoglo da ponovo ukrste puteve kada su se pomirili 2021. godine. Vjenčali su se na ceremoniji u Las Vegasu u julu 2022, prije nego što su rekli “Da” na velikom venčanju sljedećeg meseca.

Getty Images

“Za sve te godine, bilo mi je zaista teško jer se nisam samo osjećala kao da sam izgubila ljubav svog života, osjećala sam se kao da sam izgubila najboljeg prijatelja”, prisjetila se J.Lo. “I nisam mogla pričati toliko godina o tome, a to je bio najteži dio.”

Priznajući da je neko vrijeme bila “ljuta” na Bena, dobitnica Gremija je nastavila: “Ali ta slomljena srca su nas je oboje postavila na kurs da shvatimo da smo bolji ljudi”. U tom periodu, Jennifer je rodila svoje 16-godišnje blizance Maksa i Emme, sa bivšim suprugom Marc Anthonyjem. U međuvremenu, Ben je dočekao djecu Vajolet (18), Serafinu (15) i Samjuela (11) sa bivšom suprugom Dženifer Garner.

J.Lo kaže da je pronašla mir nakon što je oprostila i Benu i sebi za njihove probleme iz prošlosti. “Osjećam se kao da sam izašla s druge strane”, rekla je u dokumentarcu. “Pregurala sam to. Napravila sam nešto dobro od svog života. Ponosna sam.”

Kada je u januaru objavljen trejler za “This Is Me…Now”, samofinansirajuću, biografsku fantaziju Jennifer Lopez, internet je bio i oduševljen i zbunjen. O čemu je ovaj film? Da li to uključuje putovanje u svemir? Zašto je Neil DeGrasse Tyson umiješan? Koju ulogu igra Ben Affleck? Da li je sve ovo zaista neophodno?

Pročitaj
zmajeva kuća

Nismo znali da je Affleck bio iza scene i postavljao ista pitanja.

On nije bio jedini koji je upozorio Lopez, dok je otvorila svoje srce i novčanik da pokrene projekat u iznosu od 20 miliona dolara. “Najveća ljubavna priča nikad ispričana” prati Lopez dok piše, producira, samofinansira i glumi u filmu “Ovo sam ja… sada”, sve dok odbacuje brige svog tima, svojih prijatelja i, da, svog muža.

“Snimanje filma sopstvenim novcem je najpoznatiji kardinalni grijeh u Holivudu”, kaže Aflek u trenutku van kamere u dokumentarcu.

Lopez priznaje u dokumentarcu da ne misli da je Afflecku “prijatno biti muza”. Ali on je u velikoj mjeri inspiracija za “This Is Me…Now”, naziv Lopezinog filma i prvog solo albuma u 10 godina.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum