Trenutno čitaš
Jennifer Lawrence na festivalu u Kanu nosila bajkovite kreacije

Jennifer Lawrence na festivalu u Kanu nosila bajkovite kreacije

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Crveni tepih Filmskog festivala u Kanu 2023. nastavio je da oduševljava modnim izgledima i kreacijama. Jennifer Lawrence pridružila se modnoj paradi u Christian Dior Couture haljini, u crvenoj vatrenoj boji na projekciji “Hljeba i ruža” i svojim izdanjem izazvala veliku pažnju. 

Lawrence je producentkinja dokumentarca koji je kreirala avganistanska režiserka Sahra Mani, a koji prati žene iz Avganistana koje žive pod talibanima.

Jennifer Lawrence je zapravo imala dva outfita u jednom danu. Njena večernja haljina bila je glamurozna i bajkovita sa tankim naramenicama, naboranim dekolteom i zategnutim strukom iz kojeg se otvarala raskošna suknju do poda. Preko ruku je nosila plašt koji joj je dodatno davao kraljevski izgled i eleganciju.

Foto: STEPHANE CARDINALE – CORBIS//GETTY IMAGES

Lawrence je svoj dramatični izgled upotpunila svjetlucavom Tiffany & Co. dijamantskom ogrlicom u asimetričnom cik-cak uzorku, a svoju dugu plavu kosu ostavila je raspuštenom.

Foto: STEPHANE CARDINALE – CORBIS//GETTY IMAGES

Za svoj dnevni outfit, Lawrence je imala mnogo prigušeniju paletu boja, nosila je poluprozirnu pletenu haljinu. Duga suknja samo je pokazivala prste njenih srebrnih sandala sa remenima. Kosu je pokupila u elegantnu punđu i dodala par elegantnih minđuša.

Pročitaj

Foto: MIKE MARSLAND//GETTY IMAGES

 

Izvor: elle.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum