Trenutno čitaš
Jennifer Aniston ostaje kraljica “male crne haljine” uz novu lob frizuru

Jennifer Aniston ostaje kraljica “male crne haljine” uz novu lob frizuru

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Jennifer Aniston se držala klasike na dodjeli People’s Choice Awards 2024. Glumica (55) nije prošetala crvenim tepihom, ali je imala jedno od najupečatljivijih pojavljivanja večeri kada je izašla na scenu u maloj crnoj haljini bez naramenica kako bi Adamu Sandleru uručila nagradu People’s Icon.

Trenutak punog kruga dolazi četiri godine nakon što je Jennifer Aniston, koja je kasnije tokom večeri dobila nagradu za dramsku TV zvijezdu godine za ulogu u The Morning Show, dobila istu čast u novembru 2019.

TRAE PATTON/NBC VIA GETTY

Aniston se odlučila za nenametljiv izgled, asimetričnu malu crnu haljinu s nježnom ogrlicom i štiklama s kaišićima.

Takođe je pokazala uglađenu lob frizuru, do ramena, koja je izgledala nešto kraće od stila inspirisanog 90-im koji je nosila na dodjeli Zlatnih globusa, 7. januara.

Pročitaj

Anistonin dugogodišnji frizer i prijatelj, Chris McMillan, otkrio je na Instagramu da je njegov cilj bio da joj podari “seksi, prirodnu i bez napora” ošišanu kosu sa “nevidljivim slojevima”.

TRAE PATTON/NBC VIA GETTY

Kada je Sandleru (57) uručila nagradu, Aniston se osvrnula na svoje prijateljstvo sa glumcem. “Večeras sam ovdje da prepoznam svog veoma dobrog prijatelja. Mog brata od druge majke. I izvanrednog oca, muža i jednog od najodanijih prijatelja koje ste ikada, ikada mogli imati”, počela je Aniston. “People’s Icon, Adam Sandler!”

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum