Trenutno čitaš
Jelena Vajs na svom TikTok profilu dijeli savjete i trikove za društvene mreže, iPhone i editovanje fotografija

Jelena Vajs na svom TikTok profilu dijeli savjete i trikove za društvene mreže, iPhone i editovanje fotografija

Društvene mreže postale su platforma na kojoj se talenti izražavaju na različite načine. Među profilima koji su privukli našu pažnju je i profil poznate Tiktokerke, Jelene Vajs.

Naime, Jelena redovno oduševljava svoje pratioce na TikToku objavljivanjem videosnimaka u kojima nudi korisne savjete i trikove vezane za društvene mreže, iPhone, editovanje fotografija i aplikacija.

@vajs__

Instagram trik ✨ . . . #instagramtrik #instagramtrikovi #instagramstori #instagramstoriideje #instagramstoriideja #balkantiktok #srbijatiktok #hrvatskatiktok

♬ Vlog Lo-Fi beat refreshing(1022827) – G-HIKARU

Društvene mreže postale su integralni dio našeg svakodnevnog života, a upotreba trikova i aplikacija može dodatno poboljšati svaki digitalni doživljaj. Ako voliš iPhone na TikTok profilu Jelene Vajs pronaći ćeš mnoštvo trikova i aplikacija koje možeš koristiti da postigneš odličan vizuelni doživljaj svog profila kao i mnoge prečice i opcije za koje možda ne znaš, a itekako mogu biti korisne.

@vajs__

iPhone TRIK-kako da uhvatiš partenra u “perevari” 🙂 @njamb_ . . . #iphonetrik #iphoneteikovi #ajfontrik #ajfontrikovi #osnovniajfontrikovi #osnovniiphonetrikovi #balkantiktok #hrvatskatiktok

♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

Instagram nas je nedavno iznenadio uklanjanjem opcije “seen” koja obavještava korisnike kada je njihova poruka viđena, a na svom TikTok profilu Jelena je sa svojim pratiocima podijelila kako u podešavanjima ukloniti opciju “seen”. Mnogobrojni savjeti oko podešavanja društvenih mreža i opcija za koje možda ni ne znaš možeš pronaći na profilu ove TikTokerke.

@vajs__

instagram “uklonio” seen ✨😭 hvala Ivani (ne mogu njen profil da označim) 🫂👌🏼 . . . #instagramtrik #instagramtrikovi #instagramtips #instagramtipsandtricks #digitalnimarketing #digitalnimarketingsaveti #balkantiktok #srbijatiktok #hrvatskatiktok

♬ Vlog Lo-Fi beat refreshing(1022827) – G-HIKARU

Pročitaj

Takođe, različiti savjeti i trikovi o editovanju fotografija koje smo pronašli na profilu Jelene Vajs učiniće svaki story ili Instagram feed efektnim i vizuelno privlačnim.

Od savjeta za editovanje fotografija, pa preko savjeta kako sačuvati bateriju na iPhonu i otkriti različite opcije kada su društvene platforme u pitanju, pa do toga da saznaš, ako te baš interesuje, koga je tvoj partner/partnerka zapratio/zapratila na Instagramu ili čiju objavu je lajkovao/lajkovala… sve te trikove, korisne savjete pronađi na ovom zanimljivom TikTok profilu.

@vajs__

Kako da saznaš koga je zapratio na IG? 🎻 . . . #instagramtrik #instagramtrikovi #veze #balkantiktok #hrvatskatiktok #srbijatiktok🇷🇸

♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum