Trenutno čitaš
Jelen pivo budi sjećanja na naša dobra vremena!

Jelen pivo budi sjećanja na naša dobra vremena!

Jysk
Jysk

Omiljeni pivski brend Jelen pivo javnosti predstavlja novu regionalnu kampanju, koja će nas podsjetiti zašto volimo okruženje u kojem živimo, čemu se istinski radujemo i smijemo, šta nas tu usrećuje i u čemu uživamo. Prije samog početka kampanje, na stranici Jelen piva objavljen je poziv svim pratiocima da ispod objave podijele svoje posebne uspomene i trenutke ispunjene smijehom, dragim ljudima i omiljenim mjestima u svom okruženju. Mnoštvo komentara je probudilo emocije i podsjetilo na „naša dobra vremena“.

Jelen pivo

Posebni pokloni koje je Jelen pripremio za najdomišljatije i najoriginalnije komentare, dodatno su motivisali buđenje istinskih emocija i najljepših uspomena. Proslave rođendana, druženja, zanimljiva putovanja, izleti, anegdote, samo su neke od priča, koje su istinski izmamile osmijeh na lice svih koji su ih pročitali. Prisjećanje na nezaboravne dane provedene na selu, pored najdraže rijeke, prve ljubavi, ali i proslave na kojima se cijelo društvo smijalo do suza, učinili su ovaj mali izazov na društvenim mrežama posebno emotivnim.

Upravo u mnogim od tih posebnih trenutaka u životu, društvo nam pravi i Jelen pivo, koje čini neizostavan dio naših lijepih uspomena.

Svaki od gradova u kojima živimo ima svoja posebna prepoznatljiva ili skrivena mjesta, gdje smo proveli naše najljepše dane sa dragim prijateljima, dijelili osmijehe, pozitivne priče i stvarali zajedno nove lijepe uspomene. Upravo ovog ljeta se prisjećamo takvih trenutaka, koji se nikada ne zaboravljaju i koji nam griju srce i podsjećaju na ona naša dobra vremena, koja se uvijek sa sjetom pamte.

Pročitaj

Jelen pivo će uskoro predstaviti skrivene dragulje naše zemlje, mjesta i situacije u kojima nas smijeh ispunjava i regeneriše u ovim izazovnim vremenima, te podsjeća zašto volimo našu zemlju i po čemu je ona tako posebna i jedinstvena. Mnogima će omiljeno pivo  i ovog ljeta biti dio radosnih, nezaboravnih trenutaka za pamćenje i smijeh, jer život čine upravo sve one male stvari u kojima uživamo, dok se smijemo i provodimo vrijeme sa svojim najdražim i najvažnijim ljudima u svom životu, a to su prijatelji i porodica.

Pogledaj video

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum