Trenutno čitaš
Jedan od najiščekivanijih filmova godine napokon stigao na velika platna

Jedan od najiščekivanijih filmova godine napokon stigao na velika platna

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Film Grete Grewig i Noaha Baumbacha, Barbie, napokon je došao u kina te izazvao nezapamćen interes publike i rasprodao sve sale sedmicama prije prikazivanja. Svi su se morali uvjeriti u priče o jedinstvenom prikazu Barbie koja već decenijama oduševljava sve uzraste.

Za Barbie, ali i Kena, svako je čuo, a ona je od stvaranja, davne 1959. godine, pa sve do danas mijenjala uloge i zanimanja. Promicala je raznolikosti i na taj način stvorila svjetsku popularnost koja nije popustila niti danas.

Ne postoji osoba koja nije čula za Barbie, a isto tako vjerojatno neće biti osobe koja nije pogledala “Barbie” film! Pretpremijerne projekcije Très Chic i CineLady projekcije u čak 11 gradova bile su rasprodane danima prije. Odabrana CineStar kina su posjetiteljicama CineLady večeri omogućili poklone za najsretnije u saradnji s partnerima.

U modnom smislu, industrija ne pamti kad je neki film imao toliki uticaj na modu kao “Barbie” ove godine…Boja “Barbie Pink” zavladala je svijetom, nalazi se na svim naslovnicama prestižnih časopisa i na sedmicama mode. A u skladu s trendom je i zagrebačka Très Chic pretpremijera gdje je Le Concept Aleksandre Dojčinović pripremio posebno modno iznenađenje – izloživši očaravajući pink vjenčanicu brenda Dovita Milano.

Pročitaj

Uz fantastičnu glumačku postavu, Margot Robbie i Ryan Gosling uveli su svaku osobu u publici u nevjerojatan Barbie svijet gdje je sve moguće i u kojemu je svako barem jednom tokom svog života želio biti. Ostatak uistinu bogate glumačke postave predstavljaju velika hollywoodska, ali i muzička imena: Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Nicola Coughlan, Emma Mackey, Michael Cera i brojni drugi.

Film Barbie je od 20. jula na redovnom programu. Više detalja i kino ulaznice za najiščekivaniji film godine u distribuciji Blitz filma dostupne su na blagajnama kina i online.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum