Trenutno čitaš
Jedan od najiščekivanijih filmova godine napokon stigao na velika platna

Jedan od najiščekivanijih filmova godine napokon stigao na velika platna

Film Grete Grewig i Noaha Baumbacha, Barbie, napokon je došao u kina te izazvao nezapamćen interes publike i rasprodao sve sale sedmicama prije prikazivanja. Svi su se morali uvjeriti u priče o jedinstvenom prikazu Barbie koja već decenijama oduševljava sve uzraste.

Za Barbie, ali i Kena, svako je čuo, a ona je od stvaranja, davne 1959. godine, pa sve do danas mijenjala uloge i zanimanja. Promicala je raznolikosti i na taj način stvorila svjetsku popularnost koja nije popustila niti danas.

Ne postoji osoba koja nije čula za Barbie, a isto tako vjerojatno neće biti osobe koja nije pogledala “Barbie” film! Pretpremijerne projekcije Très Chic i CineLady projekcije u čak 11 gradova bile su rasprodane danima prije. Odabrana CineStar kina su posjetiteljicama CineLady večeri omogućili poklone za najsretnije u saradnji s partnerima.

U modnom smislu, industrija ne pamti kad je neki film imao toliki uticaj na modu kao “Barbie” ove godine…Boja “Barbie Pink” zavladala je svijetom, nalazi se na svim naslovnicama prestižnih časopisa i na sedmicama mode. A u skladu s trendom je i zagrebačka Très Chic pretpremijera gdje je Le Concept Aleksandre Dojčinović pripremio posebno modno iznenađenje – izloživši očaravajući pink vjenčanicu brenda Dovita Milano.

Pročitaj
nova muzika

Uz fantastičnu glumačku postavu, Margot Robbie i Ryan Gosling uveli su svaku osobu u publici u nevjerojatan Barbie svijet gdje je sve moguće i u kojemu je svako barem jednom tokom svog života želio biti. Ostatak uistinu bogate glumačke postave predstavljaju velika hollywoodska, ali i muzička imena: Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Nicola Coughlan, Emma Mackey, Michael Cera i brojni drugi.

Film Barbie je od 20. jula na redovnom programu. Više detalja i kino ulaznice za najiščekivaniji film godine u distribuciji Blitz filma dostupne su na blagajnama kina i online.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum