Trenutno čitaš
Japanska kompanija dizajnirala nosivu torbu/jastuk koji se brzo pretvara u krevet ili fotelju

Japanska kompanija dizajnirala nosivu torbu/jastuk koji se brzo pretvara u krevet ili fotelju

Gala Home
Gala Home

Bilo da radiš od kuće ili si u pokretu cijeli dan, uvijek je lijepo napraviti pauzu i odmoriti se, makar i na kratko.

Međutim, ponekad može biti teško pronaći pravo mjesto za udoban odmor. Zar ne bi bilo lijepo pronaći udobno mjesto da odmoriš, bez obzira gdje se nalaziš? Pa, japanska kompanija Hanalolo možda ima savršeno rješenje: nosivi jastuk/torba, tako da možeš odmarati kad god poželiš ili bilo gddje da se nalaziš.

instagram.com/hanalolo_home

Hanalolo je kompanija poznata po stvaranju svih vrsta vrećica i jastuka za pod, od putnih jastuka za vrat do fotelja pune veličine. Kako bi se dodatno povećala svijest o brendu, menadžment je naručio ove odjevne komade za svoje zaposlene, prije otprilike 10 godina. Počelo je samo kao nova ideja, ali su kupci sve češće pitali da li su i te nosive torbe/jastuci na prodaju.

U početku je kompanija razmišljala o tome, ali se bojala da će proizvod propasti. S vremenom, Hanalolo je odlučio da lansira nosive nosive torbe za odmor i za javnost i prodaju. Iako je u početku prodaja bila spora, viralni tvit je sve promijenio, zbog čega je neko vrijeme ovaj neobični proizvod bio van zaliha.

instagram.com/hanalolo_home

Nosiva torba/jastuk za odmor gdje god da se nalaziš, dostupna je u tri veličine-mala, srednja i velika. Čini se da je velika standardna veličina za odrasle, dok su mala i srednja namijenjene kao veličine za mlade i djecu. Dolaze u četiri boje: zelena mahovina, prirodna bež, moka kafa i ugljena grafitna siva – kao i u specijalnoj verziji sa Mickey Mouse printom.

Jedina glavna kritika koju proizvod ima kao nosivi predmet je njegova potencijalna težina, jer velika veličina teži 5 kg. Iako je jastuk/torba u srcu ovog zabavnog proizvoda, možeš ga koristiti i kao običnu vreću u kojoj se baciš na tlo i legneš na nju. Nosiva torba/jastuk izašla je ovog mjeseca, a do sada je prodato više od 500 komada.

 

Izvor: mymodernmet.com

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum