Trenutno čitaš
Izrazi lica Bena Afflecka pokrenuli lavinu memova na društvenim mrežama

Izrazi lica Bena Afflecka pokrenuli lavinu memova na društvenim mrežama

Na 65. dodjeli Grammy nagrada Ben Affleck pojavio se sa suprugom Jennifer Lopez. Par je sjedio blizu prednjeg dijela pozornice, što je omogućilo kamerama da zabilježe svaki njihov pokret i međusobnu interakciju, a Benovi neprocjenjivi i nezainteresovani izrazi lica postali su viralan hit na svim društvenim mrežama.

Naime, Ben Affleck je svojim izrazom lica odavao utisak kao da bi bio radije bilo gdje drugo na svijetu nego na najvećem muzičkom događaju, što je pokrenulo hiljade memova i šala na račun izraza lica poznatog glumca. Affleckovi memeovi Internetu nisu strani. U zadnje vrijeme kad god se Affleck pojavi u javnosti, on se nesvjesno pretvara u meme.

Nezainteresovani zraz Benovog lica postao je inspiracija za mnoge korisnike društvenih mreža, koji su počeli da koriste snimake sa dodjele prestižne muzičke nagrade. Od poznatog glumca duhoviti korisnici učinili su pravu zabavu i njegovu nezainteresovanost za mjesto i okruženje u kojem se nalazio podigli su na najveći mogući nivo.

Neki od njegovih memova su veoma duhoviti, gdje mu poručuju da “trepne ako je dobro”, a ima i onih koji su tvrdili da mu je malo falilo da se rasplače.

Pročitaj

 

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum