Trenutno čitaš
Ispraćamo 2022. godinu novom muzikom!

Ispraćamo 2022. godinu novom muzikom!

muzički noviteti
L'Occitane
L'Occitane

Muzički noviteti za kraj godine su pred nama. Evo šta se slušalo na svjetskim i domaćim top listama u prethodnoj sedmici, i šta će se tek slušati. Ispratimo 2022.godinu dobrom novom muzikom, i isto tako dočekajmo 2023. 

IGGY POP – Strong Out Johnny

Vratio se Iggy Pop! Novi album „Every Loser“ biće objavljen sljedeće godine. Drugim singlom pod nazivom „Strung Out Johnny“, Iggy najavljuje njegov izlazak a pjesma je urađena u maniru najuspješnijih izdanja poput albuma „Blah-Blah-Blah“ ili „Brick By Brick“.

 

SERGEJ PAJIĆ x MINA HEART x JM TRADEE – Bani Honey Bunny

Warner Music i Mascom objavili novi singl Sergeja Pajića. Singl „Bani Honey Bunny“ predstavlja sve hrabrije i odvažnijeg autora koji je ovom pjesmom spojio savremeni pop sa starom školom hip-hopa. U toj avanturi društvo mu prave mlada i ambiciozna pop pjevačica Mina Heart i splitski reper JMTRADEE.

 

QUEVEDO feat. MIKE TOWERS – Playa del ingles

Malo reggaetona u ove zimske pretpraznične dane. Na talasu uspjeha koji je sa prethodnim singlom postigao na globalnoj Spotify listi, Quevedo objavljuje novi singl sa Mikeom Towersom. Kadrovi za video spot snimljeni su na čuvenoj plaži Gran Canaria.

 

IVAN JEGDIĆ – Simonida

Nova pjesma jednog od najtalentovanijih domaćih kantautora današnjice, Ivana Jegdića sagledava sadašnjost kroz priče i besjede iz prošlih vremena. Ivanove pjesme su zbog toga veoma specifične u njima je autor svjedok ili hroničar događaja kojima svedoči.

 

Pročitaj

AVA MAX – Dancing’s Done

Ava Max najavljuje novi album „Diamonds & Dancefloors“ za početak naredne godine. Singl „Dancing’s Done“ je idealna za praznične plejliste.

 

TIËSTO feat. TATE MCRAE – 10:35 (Tiësto’s New Year’s Eve VIP Mix)

Jedan od najpoznatijih svjetskih EDM producenata i disk džokeja Tiësto, 2022. godinu privodi kraju uz još jedan veliki hit „10:35“. Obratite pažnju na ovu specijalnu novogodišnju verziju.

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum