Trenutno čitaš
Inspiracija za kombinovanje ljetnje suknje i džempera

Inspiracija za kombinovanje ljetnje suknje i džempera

suknja, džemper, jesen
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Dolazi nam vrijeme toplih i mekanih džempera, ali to ne znači da treba da se odrekneš lepršavih i šarenih haljina i sukanja.

Svoju omiljenu ljetnju suknju možeš nositi i uz džemper. Donosimo ti nekoliko savjeta kako kombinovati ova dva odjevna predmeta. Inspiraciju pronađi na fotografijama koje smo odabrali za tebe.

Omiljenu cvjetnu lepršavu suknju možeš kombinovati sa jednobojnim džemperom. Osim suknje, na isti način možeš kombinovati i ljetnju haljinu. Ukoliko je tvom džemperu ili kardiganu potrebna podrška možeš se poslužiti i odgovarajućim kaišem. Sve to uz visoke čizme izgleda šik i elegantno.

Pinterest

Ukoliko nisi ljubiteljka kaiševa, džemper ili kardigan jednostavno uvuci u suknju. Možeš samo blago da ga zakačiš kako bi naglasila struk i vizuelno popravila siluetu. Čak i oversize džemper može izgledati odlično u ovakvoj kombinaciji.

Pinterest

Ako najviše od svega voliš da se osjećaš komforno i uživaš u tome što je oversize odjeća u trendu, onda je za tebe najbolja opcija ukoliko ogromni džemper blago pada preko suknje.

Pročitaj

Pinterest

Osim lepršavih cvjetnih sukanja, svoj topli džemper možeš kombinovati i sa laganom satenskom suknjom ili satenskom slip haljinom. Saten je već dugo must have, a na ovaj način ga možeš nositi čak i u hladnijim mjesecima.

 

Pinterest

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum