Trenutno čitaš
Ideje za svadbeni manikir koje moraš da probaš

Ideje za svadbeni manikir koje moraš da probaš

svadbeni manikir
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Nikada nemoj podcijeniti snagu dobrog manikira na dan svog vjenčanja. Tvoji nokti i ruke su u fokusu od početka. Ono najbitnije – tu je razmjena prstenja. Oči svakog gosta će u tom trenutku biti privučene tvojim rukama, a tvoj fotograf će vjerovatno i zumirati za potrebe posebnog kadra koji ovjekovječuje taj trenutak.

svadbeni manikir
Foto: graziadaily.co.uk

Sjeti se da je tu i nazdravljanje gostima, sječenje torte i držanje bidermajera. Naglasak je na rukama skoro cijelog dana. I, naravno, ako krećeš na medeni mjesec ubrzo nakon velikog dana, logično je da želiš već spreman manikir. Dakle, imajući sve to na umu, za koji izgled ćeš se odlučiti?

Većina žena se odlučuje za “nude” ili blijedo ružičastu boju, ali postoje i druge opcije. Profesionalci često preferiraju francuski manikir. “To je najsvestraniji dizajn noktiju, odgovara svim dužinama, oblicima i tonovima kože”, kaže  Iram Shelton, manikirka poznatih osoba, “može se raditi i po mjeri osobe, što je po mom mišljenju posebno.”

“Jutarnji ritual, bez obzira da li si gošća, djeveruša ili mlada, bio bi prvo piling ruku”, kaže Iram, “ovo je potrebno da se koža osvježi i učini mekom”. Nakon toga dolazi manikir po želji. Ukoliko ti nedostaje ideja, u nastavku donosimo inspiraciju za taj najvažniji dan.

Pročitaj
obrva

Izvor: graziadaily.co.uk

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum