Trenutno čitaš
Ideje za bajkovite bašte koje su potpuno magične

Ideje za bajkovite bašte koje su potpuno magične

Uređivanje bašte donosi nam restartovanje i odmor od svakodnevnih obaveza i briga, a Ultra ti donosi nekoliko ideja i načina kako da urediš svoju baštu koja bi podsjećala na mjesto na kojem žive vile i druga magična bića.

Vilinska kuća

Svaki vrt treba mali dom veličine koja bi odgovarala vilama, tim sićušnim, krilatim mitskim stvorenja. Ako vjeruješ još uvijek u bajke ovo može biti prilično jednostavan projekat gdje ti treba nekoliko predmeta kao što su drvo i ekseri i lične kreativne ideje.

Vilinska vrata

Ako ne želiš trošiti vrijeme na stvaranje cijelog vilinskog doma, možeš napraviti samo vilinska vrata pričvrstiti ih na drvo ili panj i na taj način stvoriti iluziju.

Patuljci

Može li vilinski vrt zaista biti potpun bez patuljaka? Definitivno ne. Oni su slatka mala mitska stvorenja koja mogu dočekati sve pridošlice koje privuče tvoj prekrasni vrt.

Kristali

Kristali mogu imati magičan učinak na zdravlje i dobrobit. Postoji toliko mnogo stilova koje možeš uklopiti u izgled svog bajkovitog vrta.

Osvjetljenje

Ako želiš osigurati da tvoja bajkovita bašta zaista izgleda magično, uključi malo osvjetljenja. Možeš koristiti bajkovita svjetla ili minijaturne svijećnjake.

Pročitaj

 

Izvor: housedigest.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum