Trenutno čitaš
„I tek tako… dokumentarac“ od danas na HBO GO

„I tek tako… dokumentarac“ od danas na HBO GO

Dokumentarni Max Original film „I tek tako… Dokumentarac“ (And Just Like That… The Documentary), od danas je dostupan na HBO GO-u.

i tek tako dokumentarac

Kasnih 90-ih, serija “Seks i grad” osvojila je televiziju svojom iskrenom i urnebesnom perspektivom o ljubavi, odnosima i seksu, te stekla horde odanih obožavalaca. Više od 20 godina kasnije, ovaj ekskluzivni i impresivni dokumentarac nudi jedinstven pogled iza kulisa snimanja novog poglavlja, “I tek tako…” s novim i povratničkim članovima glumačke ekipe, uključujući Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis, kao i scenariste, kostimografe, producente i ostatak ekipe – od kojih mnogi ponovno preuzimaju svoje prijašnje pozicije slaveći povratak Carrie, Charlotte i Mirande koje nastavljaju održavati prijateljstvo i kročiti životom u New Yorku.

i tek tako dokumentarac

Film sadrži intervjue sa Sarom Jessicom Parker, Cynthijom Nixon, Kristin Davis, Sarom Ramírez, Mariem Cantoneom, Davidom Eigenbergom, Evanom Handlerom, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Saritom Choudhury i Michaelom Patrickom Kingom, kao i s kostimografima Molly Rogers i Dannyjem Santiagom.

i tek tako dokumentarac

Pročitaj

Režiju filma potpisuje Fabien Constant, a izvršni producenti su Sarah Jessica Parker, Alison Benson, Lydia Tenaglia i Chris Collins.

Uz novi dokumentarac, svih 10 epizoda serije „I tek tako…“, sve sezone serije „Seks i grad“, kao i oba „Seks i grad“ filma, dostupno je na HBO GO-u.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum